PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
toros mu kartal mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="marksman" data-source="post: 90306" data-attributes="member: 22"><p><strong>Ynt: toros mu kartal mı</strong></p><p></p><p></p><p>Tabiki ağırlıktan dolayı olduğunu yazmayı unutmuşum.Şahin ' in-Doğanın standart ağırlığı (Yakıt ve yağlar hariç) 950 küsür kg olması lazım.Kartalın 1140kg.Bide bizim araba yaklaşık 1300-1350 kg la geziyo hep.O yüzden dediğim gibi yakıtı biraz fazla..Bide kartalın hızlanması için yüksek devirlere çıkman lazım.Mesela babamla ben 4500-5000 dewirden aşağı vites değiştirmeyiz.Kartal hakkında yazdıklarında tamamen haklısın ama dediğim gibi Toros kullanıcısı olmadığımız için bilmiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marksman, post: 90306, member: 22"] [b]Ynt: toros mu kartal mı[/b] Tabiki ağırlıktan dolayı olduğunu yazmayı unutmuşum.Şahin ' in-Doğanın standart ağırlığı (Yakıt ve yağlar hariç) 950 küsür kg olması lazım.Kartalın 1140kg.Bide bizim araba yaklaşık 1300-1350 kg la geziyo hep.O yüzden dediğim gibi yakıtı biraz fazla..Bide kartalın hızlanması için yüksek devirlere çıkman lazım.Mesela babamla ben 4500-5000 dewirden aşağı vites değiştirmeyiz.Kartal hakkında yazdıklarında tamamen haklısın ama dediğim gibi Toros kullanıcısı olmadığımız için bilmiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
toros mu kartal mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt