PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
toros mu kartal mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozan_06" data-source="post: 92625" data-attributes="member: 895"><p><strong>Ynt: toros mu kartal mı</strong></p><p></p><p>İkisinide sıfır kilometrede alıp 2şer 3 er sene kullandım. Kartal sanırım 1992 modeldi, Toros 1990 modeldi. İkiside özlenecek kadar iz bırakamadı. İkisinide sevmedim...</p><p>Renault12 yıllarca Türkiye ' de başbakanından biçercisine kadar herkes tarafından kullanılmş bir araba müsvettesidir. Otomotiv sektörüne ülke olarak dahil olamadığımızdan az gelişmişliğimizin simgesi olarak yıllarca otobanlarda, bulvarlarda boy göstermiştir. Avrupa ' da, Amerika ' da değer verilen halklar, hakettikleri konforu yıllar önce yaşarken biz sağ ön kapısı sadece anahtarla açılabilen bir aracı 21.yüzyıla kadar ürettik ve tükettik. Şu güzel ülkenin hoyratça kullanılan kaynakları keşke elimizden uçurulmasaydı da bizde zamanında kurtulup eski model arabalardan, tarım makinelerinden, kamyonlardan, üst sınıfa terfi edebilseydik...</p><p>Kartal konusunda pek fazla söze gerek yok...O dönemin arabası işte.</p><p>Ama dünyada iki araba kalsaydı köydeysem Torosu, şehirdeysem Kartal ' ı tercih ederdim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozan_06, post: 92625, member: 895"] [b]Ynt: toros mu kartal mı[/b] İkisinide sıfır kilometrede alıp 2şer 3 er sene kullandım. Kartal sanırım 1992 modeldi, Toros 1990 modeldi. İkiside özlenecek kadar iz bırakamadı. İkisinide sevmedim... Renault12 yıllarca Türkiye ' de başbakanından biçercisine kadar herkes tarafından kullanılmş bir araba müsvettesidir. Otomotiv sektörüne ülke olarak dahil olamadığımızdan az gelişmişliğimizin simgesi olarak yıllarca otobanlarda, bulvarlarda boy göstermiştir. Avrupa ' da, Amerika ' da değer verilen halklar, hakettikleri konforu yıllar önce yaşarken biz sağ ön kapısı sadece anahtarla açılabilen bir aracı 21.yüzyıla kadar ürettik ve tükettik. Şu güzel ülkenin hoyratça kullanılan kaynakları keşke elimizden uçurulmasaydı da bizde zamanında kurtulup eski model arabalardan, tarım makinelerinden, kamyonlardan, üst sınıfa terfi edebilseydik... Kartal konusunda pek fazla söze gerek yok...O dönemin arabası işte. Ama dünyada iki araba kalsaydı köydeysem Torosu, şehirdeysem Kartal ' ı tercih ederdim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
toros mu kartal mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt