PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Toyota yine geri çağırıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 436903" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: Toyota yine geri çağırıyor</strong></p><p></p><p>hakikaten içi çık çabuk kirleniyodu bizimki 2.0 dı herşey vardı ancak bej olunca çabuk krleniyor ama buna fabrikanın yapacağı bir şey yok alıp koltuğumu temizleyecek zaten motorunda felan sıkıntı olunca çağırıp yapıyolar bizimde kendiğimizi parçaladığmızda bu ya anasını sattığımız alinin velinin malına para veriyoz adamlar malının ardında dursun para veriyoruz neyin çabalamasını yapıyosun para kolaymı kazanılıyo herkes adam gibi yapacak yapmıyosa sıkıntıyı giderecek yoksa bizim adamımız göğün üstüne çıkarmayıda bilir yerin dibine sokmayıda bilir .....</p><p></p><p>sence konumuz donanım mı kalitemi konumuz arza ......ben 80 bin vermişim kubotaya içi bej çok çabuk kirleniyor orası öyle burası şöyle hdroliği az kaldırıyor ancak bunlar benim yorumum beni ne sıkıntıya sokar şanzumanında bir arza mı oldu alsın isterse japonyaya götürsün yapsın benim malımı o para beim 5 senelik alın terim KUBOTA benim babamın malı değil 80 binide ben ne halde kazanıyorum </p><p></p><p>PARAYI KOLAY KAZANAN SAVUNSUN MALINI BENİM DERDİM DEĞİL ......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 436903, member: 24598"] [b]Ynt: Toyota yine geri çağırıyor[/b] hakikaten içi çık çabuk kirleniyodu bizimki 2.0 dı herşey vardı ancak bej olunca çabuk krleniyor ama buna fabrikanın yapacağı bir şey yok alıp koltuğumu temizleyecek zaten motorunda felan sıkıntı olunca çağırıp yapıyolar bizimde kendiğimizi parçaladığmızda bu ya anasını sattığımız alinin velinin malına para veriyoz adamlar malının ardında dursun para veriyoruz neyin çabalamasını yapıyosun para kolaymı kazanılıyo herkes adam gibi yapacak yapmıyosa sıkıntıyı giderecek yoksa bizim adamımız göğün üstüne çıkarmayıda bilir yerin dibine sokmayıda bilir ..... sence konumuz donanım mı kalitemi konumuz arza ......ben 80 bin vermişim kubotaya içi bej çok çabuk kirleniyor orası öyle burası şöyle hdroliği az kaldırıyor ancak bunlar benim yorumum beni ne sıkıntıya sokar şanzumanında bir arza mı oldu alsın isterse japonyaya götürsün yapsın benim malımı o para beim 5 senelik alın terim KUBOTA benim babamın malı değil 80 binide ben ne halde kazanıyorum PARAYI KOLAY KAZANAN SAVUNSUN MALINI BENİM DERDİM DEĞİL ...... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Toyota yine geri çağırıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt