PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tr5 105 ve tr5 115
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Muslum Polat" data-source="post: 1192607" data-attributes="member: 78995"><p>Değerli kardeşim benim hiç bir markayı yada hiç bir modeli karalamak değil 2016 yılının ilk t5 115 alan sivas müşterisiyim bu traktörü 5050 modelin yeni versiyonu olarak önerdiler lakin performansı hiç 5050 yi tutmadı 105hp olmasına ramen 5050 ye kullandığım pulluğu kullanamadım kuru toprakta ikileme ve mibzer çektiremedim şikayetlerim sonucu bölge müdürü köyüme geldi mantıksız uyguamalarda bulunmak istedi yani ön ağırlıkları sökme lastiklere su dolduma gibi günü kurtarmaya çalıştı ben kabul etmedim çünki ilaçlama nakliye gibi işlerimde sıkıntı olacaktı tartışmalarımız sonunda bana bu işler için ikinci bir traktör almam gerektiğini söyledi ve hoş olmayan bir şekilde ayrıldık ve ben traktörü 400saatte satmak zorunda kaldım hiçbir çifçi arkadaşımın aynı sorunları yaşamasını istemem iyi düşünün ve masa üzerindeki reklamlara intiba etmeyin başta söz ettiğim gibi 5000 serisiyle hiçbir yakıt ve performasıyla alakası yoktur iyi geceler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muslum Polat, post: 1192607, member: 78995"] Değerli kardeşim benim hiç bir markayı yada hiç bir modeli karalamak değil 2016 yılının ilk t5 115 alan sivas müşterisiyim bu traktörü 5050 modelin yeni versiyonu olarak önerdiler lakin performansı hiç 5050 yi tutmadı 105hp olmasına ramen 5050 ye kullandığım pulluğu kullanamadım kuru toprakta ikileme ve mibzer çektiremedim şikayetlerim sonucu bölge müdürü köyüme geldi mantıksız uyguamalarda bulunmak istedi yani ön ağırlıkları sökme lastiklere su dolduma gibi günü kurtarmaya çalıştı ben kabul etmedim çünki ilaçlama nakliye gibi işlerimde sıkıntı olacaktı tartışmalarımız sonunda bana bu işler için ikinci bir traktör almam gerektiğini söyledi ve hoş olmayan bir şekilde ayrıldık ve ben traktörü 400saatte satmak zorunda kaldım hiçbir çifçi arkadaşımın aynı sorunları yaşamasını istemem iyi düşünün ve masa üzerindeki reklamlara intiba etmeyin başta söz ettiğim gibi 5000 serisiyle hiçbir yakıt ve performasıyla alakası yoktur iyi geceler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tr5 105 ve tr5 115
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt