PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
TR6 120 Kullananlar varsa bilgi verebilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Süleyman1906" data-source="post: 1328251" data-attributes="member: 86218"><p>Arkadaşlar ben tr6 120 yi bir fiil kullanıyorum arkadaşımada tr 140 aldık aynı şartlarda aynı ekipmanlarla kullanma imkanlarımız oluyor biz çok bariz far göremedik nedenide traktör ağır işe girince kuyruk milinde çekide 120 .141bg güç üretiyor 130 ve 140 da aynı şartlarda 143 bg üretiyor gelelim 120 nin ağır kalma durumuna arasında 10 bg fark var tonajlar 6.5 ton civarı filitre az tıkansa enjektör yıpransa turbo yıpransa 10bg az güç üretse bu traktörleri tarlada iterek çekerekmi kullanacağız sözüm bu davranışı gösteren arkadaşlara bilmediğiniz kullanmadığınız araçlara yorum yaparken dikkat edin yanlış anlaşılmalara sebep oluyorsunuz. Bu bir satış politikası bütün düzenek aynı esas olan 120 bg dir 130 ve 140 o altyapıda yazılımla güçlendirilmiş satış politikasıdır 120 de ne bayılma ne zorlanma sıfır sıkıntı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Süleyman1906, post: 1328251, member: 86218"] Arkadaşlar ben tr6 120 yi bir fiil kullanıyorum arkadaşımada tr 140 aldık aynı şartlarda aynı ekipmanlarla kullanma imkanlarımız oluyor biz çok bariz far göremedik nedenide traktör ağır işe girince kuyruk milinde çekide 120 .141bg güç üretiyor 130 ve 140 da aynı şartlarda 143 bg üretiyor gelelim 120 nin ağır kalma durumuna arasında 10 bg fark var tonajlar 6.5 ton civarı filitre az tıkansa enjektör yıpransa turbo yıpransa 10bg az güç üretse bu traktörleri tarlada iterek çekerekmi kullanacağız sözüm bu davranışı gösteren arkadaşlara bilmediğiniz kullanmadığınız araçlara yorum yaparken dikkat edin yanlış anlaşılmalara sebep oluyorsunuz. Bu bir satış politikası bütün düzenek aynı esas olan 120 bg dir 130 ve 140 o altyapıda yazılımla güçlendirilmiş satış politikasıdır 120 de ne bayılma ne zorlanma sıfır sıkıntı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
TR6 120 Kullananlar varsa bilgi verebilir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt