PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
TR6 120 Kullananlar varsa bilgi verebilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1328431" data-attributes="member: 83469"><p>Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz, Ufuktan yana sıkıntı yok, ne zaman bi kendi geleceğimiz için bişey konuşsak siyasete yorulur, sonra bir iki fındık beyinli fake hesap çıkar , sonra siyaset istemiyoruz denir tamam yapmayalım sonra herkes hiç bi şey olmamış gibi eleştiri yapar, ben artık anlayamıyorum , bu forum kuralları kime göre işliyor, geçen uyarı geldi, 2023 yalanı hakkında gazetecilerin bir videosunu paylaştım, tarımla alakası yoktu tamam doğru ama burda tarım dışı bir yığın konu görüyoruz vede saygıyla karşılıyoruz, bende bazen paylaşıyorum , evlatlarımın resimlerini bile paylaştım, şuanda üstümde forum yönetim baskısı var , siyasi konu açma deniyor, öyle bi amacım hiiç olmadı , umrumdada değil Özkan kardeşim doğru söyleyenş dokuz köyden kovarlarmış ama birde şöyle bişey var, gerçeklerin er geç ortaya çıkma gibi birde kötü huyu var...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1328431, member: 83469"] Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz, Ufuktan yana sıkıntı yok, ne zaman bi kendi geleceğimiz için bişey konuşsak siyasete yorulur, sonra bir iki fındık beyinli fake hesap çıkar , sonra siyaset istemiyoruz denir tamam yapmayalım sonra herkes hiç bi şey olmamış gibi eleştiri yapar, ben artık anlayamıyorum , bu forum kuralları kime göre işliyor, geçen uyarı geldi, 2023 yalanı hakkında gazetecilerin bir videosunu paylaştım, tarımla alakası yoktu tamam doğru ama burda tarım dışı bir yığın konu görüyoruz vede saygıyla karşılıyoruz, bende bazen paylaşıyorum , evlatlarımın resimlerini bile paylaştım, şuanda üstümde forum yönetim baskısı var , siyasi konu açma deniyor, öyle bi amacım hiiç olmadı , umrumdada değil Özkan kardeşim doğru söyleyenş dokuz köyden kovarlarmış ama birde şöyle bişey var, gerçeklerin er geç ortaya çıkma gibi birde kötü huyu var... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
TR6 120 Kullananlar varsa bilgi verebilir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt