PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
TR6 120 Kullananlar varsa bilgi verebilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Skarataş" data-source="post: 1365284" data-attributes="member: 87658"><p>Kardeşime katılıyorum bende firmaların bu satış politikalarına karşıyım! Birde 112hp ile 132hp ahnı ekipman kullandığını iddaa edenler var kesinlikle arazi yapıları farklıdır toprak kompoze bir yapıdır ben ziraat mühendisi toprak ana bölümüm sertlik oranınını belirleyen faktörler kum-kil-silt dengesidir kumsal alanlar toprak sertliği değişirkil arttıkça ekipmanın traktörde yorgunluğu artar! 6.000kg bir makinanın 140hp ekipmanda takıldığında beygir başına düşen güç traktörün çapını fazlasıyla aşıcaktır tekstür analizi yapılmadan malesef hiç birşeyi kanıtlayamazsınız fanatiklikten öteye gidemez ancak bilim daima gerçekleri bize iletir tabi görebilene! </p><p>Firmalara bazı kısıtlamalarla aynı seri ve ağırlıktaki ürünlerin hp farkı 10hp yi geçmesi sakıncalıdır sakıncadan kastım tabiki traktör her şartta çalışır ancak sakınca çiftçiyi kandırmış olurlar ki bunu yapıolar selamlar saygılar cümleten...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Skarataş, post: 1365284, member: 87658"] Kardeşime katılıyorum bende firmaların bu satış politikalarına karşıyım! Birde 112hp ile 132hp ahnı ekipman kullandığını iddaa edenler var kesinlikle arazi yapıları farklıdır toprak kompoze bir yapıdır ben ziraat mühendisi toprak ana bölümüm sertlik oranınını belirleyen faktörler kum-kil-silt dengesidir kumsal alanlar toprak sertliği değişirkil arttıkça ekipmanın traktörde yorgunluğu artar! 6.000kg bir makinanın 140hp ekipmanda takıldığında beygir başına düşen güç traktörün çapını fazlasıyla aşıcaktır tekstür analizi yapılmadan malesef hiç birşeyi kanıtlayamazsınız fanatiklikten öteye gidemez ancak bilim daima gerçekleri bize iletir tabi görebilene! Firmalara bazı kısıtlamalarla aynı seri ve ağırlıktaki ürünlerin hp farkı 10hp yi geçmesi sakıncalıdır sakıncadan kastım tabiki traktör her şartta çalışır ancak sakınca çiftçiyi kandırmış olurlar ki bunu yapıolar selamlar saygılar cümleten... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
TR6 120 Kullananlar varsa bilgi verebilir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt