PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
TRAKKLÜP ÜYELERİNİN ARAÇLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1375582" data-attributes="member: 86165"><p>Tabiki de en iyilerine layığız. Önemli husus ayağını yorganına göre uzatmak. Yoksa şu memlekette hakkıyla üretim yapandan daha değerlisi yok. </p><p></p><p>İşin şu kısmı üzücü yalnız. Yaptığımız işte kendimizi nasıl geliştiririz nasıl daha iyi layığıyla yaparız gibi konulara hiç katılmamak, kendini, işini bir adım ileriye taşımamak, ancak şu traktör şu araba konularında çok hevesli olmak. Tüm motorlu araçların teknik bilgilerini ezbere bilmek. Bunları görünce üzülüyorum ne yalan söyleyim. </p><p></p><p>Bugün dünyanın heryerinde geçerli ÇİFTÇİ denilen insanın; bir ziraat mühendisi, kimya mühendisi, gıda mühendisi seviyesinde bilgili, biyoloji ve genetik gibi konularda yetkin olması gerekiyor. Ya da bu insanların bir araya gelip işletme haline gelmesi gerekiyor. </p><p></p><p>Ancak bizim çiftçimiz malesef üzülerek söylüyorum ''üre boy gübresi nitrat tane gübresi'' seviyesinde ama şu traktör şu kadar beygir şukadar bilmem ne ezbere bilir. </p><p></p><p>Bu demek oluyorki ben yaptığım işi bilmiyorum. Bala şansa rastgele yapıyorum. E haliyle getirisi götürüsü de şansa bala rastgele oluyor. Allah cümlesine daha iyilerini nasip etsin. Bilinç arttıkça daha da iyilerine sahip oluruz evelallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1375582, member: 86165"] Tabiki de en iyilerine layığız. Önemli husus ayağını yorganına göre uzatmak. Yoksa şu memlekette hakkıyla üretim yapandan daha değerlisi yok. İşin şu kısmı üzücü yalnız. Yaptığımız işte kendimizi nasıl geliştiririz nasıl daha iyi layığıyla yaparız gibi konulara hiç katılmamak, kendini, işini bir adım ileriye taşımamak, ancak şu traktör şu araba konularında çok hevesli olmak. Tüm motorlu araçların teknik bilgilerini ezbere bilmek. Bunları görünce üzülüyorum ne yalan söyleyim. Bugün dünyanın heryerinde geçerli ÇİFTÇİ denilen insanın; bir ziraat mühendisi, kimya mühendisi, gıda mühendisi seviyesinde bilgili, biyoloji ve genetik gibi konularda yetkin olması gerekiyor. Ya da bu insanların bir araya gelip işletme haline gelmesi gerekiyor. Ancak bizim çiftçimiz malesef üzülerek söylüyorum ''üre boy gübresi nitrat tane gübresi'' seviyesinde ama şu traktör şu kadar beygir şukadar bilmem ne ezbere bilir. Bu demek oluyorki ben yaptığım işi bilmiyorum. Bala şansa rastgele yapıyorum. E haliyle getirisi götürüsü de şansa bala rastgele oluyor. Allah cümlesine daha iyilerini nasip etsin. Bilinç arttıkça daha da iyilerine sahip oluruz evelallah. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
TRAKKLÜP ÜYELERİNİN ARAÇLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt