PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Girdileri
Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 795242" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...</strong></p><p></p><p>hermiyas abi güzel fikir aslında bu söyledigin konu</p><p></p><p>ama olurmu olmazmı dersen sitenin şuanki pozisyonu itibariyle olmaz</p><p></p><p>neden olmaz çünkü sitenin bir resmiyeti bir kurumsal kimligi veya bir kooperatif dernek stk veya bunalra benzer bir yapılanması yok dost işi bir muhabbet ortamı sadece</p><p>işte bundan dolayı olmaz</p><p>basit bir örnekle açıklamak gerekirse mesela osmaniyede dolmuş minübüs vs tarzı araçlar ın bir derneg ivar adamalr x petral şirketiyle anlaşmış ve o şirketin ürününü satan benzin istasyonları ile şuanda anlaşmalı durumdalar ve bunların yani dolmuşçuların minübüsçülerin bir üye kartı var</p><p>o kartla gidip %10civarı indirimli alıyorlar mazotu</p><p></p><p>fakat dedigim gibi resmi bir kimlikleri var </p><p></p><p>onun dışında br örnekte kendimden vereyim</p><p>uzun yılardır aile olarak birçok benzin istasyonu ile çalıştık yerine göre mazot kalitesi yerine göre ödeme planı yerine göre yapılan indirimleri begenmediigmiz için eepey firma degiştirdik</p><p>şuanda bir benzin istasyonu ile çalışıyorum malum senelik epey yakıt harcamam var</p><p>sistem gayet basit mazotu alıyorum eve kadar tankerle geliyor mazotum x litre mazot alıyorum faturalandırıyorlar bunu yaparken piyasadan 5-10 kuruş aşagı alıyorum vede ödeme şeklimde aldıgım mazotun parasını 2 ay sonra ödüyorum </p><p>isterse 2 ayda mazot 2 katı artsın yada isterse mazotun fiyatı düşsün fark etmiyor ben mazotu alırken kaç lira dan faturalanmışsa o rakamı ödüyorum yani fiyat sabit degişmiyor</p><p>birde şu var diyelim elimde nakit varsa mazot alırken peşin alacaksam busefer yapılan indriim oranı biraz daha artıyor </p><p>bende durum bu şekilde abi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 795242, member: 33118"] [b]Ynt: Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...[/b] hermiyas abi güzel fikir aslında bu söyledigin konu ama olurmu olmazmı dersen sitenin şuanki pozisyonu itibariyle olmaz neden olmaz çünkü sitenin bir resmiyeti bir kurumsal kimligi veya bir kooperatif dernek stk veya bunalra benzer bir yapılanması yok dost işi bir muhabbet ortamı sadece işte bundan dolayı olmaz basit bir örnekle açıklamak gerekirse mesela osmaniyede dolmuş minübüs vs tarzı araçlar ın bir derneg ivar adamalr x petral şirketiyle anlaşmış ve o şirketin ürününü satan benzin istasyonları ile şuanda anlaşmalı durumdalar ve bunların yani dolmuşçuların minübüsçülerin bir üye kartı var o kartla gidip %10civarı indirimli alıyorlar mazotu fakat dedigim gibi resmi bir kimlikleri var onun dışında br örnekte kendimden vereyim uzun yılardır aile olarak birçok benzin istasyonu ile çalıştık yerine göre mazot kalitesi yerine göre ödeme planı yerine göre yapılan indirimleri begenmediigmiz için eepey firma degiştirdik şuanda bir benzin istasyonu ile çalışıyorum malum senelik epey yakıt harcamam var sistem gayet basit mazotu alıyorum eve kadar tankerle geliyor mazotum x litre mazot alıyorum faturalandırıyorlar bunu yaparken piyasadan 5-10 kuruş aşagı alıyorum vede ödeme şeklimde aldıgım mazotun parasını 2 ay sonra ödüyorum isterse 2 ayda mazot 2 katı artsın yada isterse mazotun fiyatı düşsün fark etmiyor ben mazotu alırken kaç lira dan faturalanmışsa o rakamı ödüyorum yani fiyat sabit degişmiyor birde şu var diyelim elimde nakit varsa mazot alırken peşin alacaksam busefer yapılan indriim oranı biraz daha artıyor bende durum bu şekilde abi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Girdileri
Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt