PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Girdileri
Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ugur_husky" data-source="post: 795927" data-attributes="member: 20"><p><strong>Ynt: Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...</strong></p><p></p><p>abi herşeyi dewletten beklemek olmaz zaten bunca zamandır beklemediniz mi bizi düşünüp ciddiye alan mı war sanıyosun gerçi bizde güçümüzü kimseye göstermiyoruz oda ayrı konu harçlar borçlar herkes birilerine gebe kaldı ama bu ülkenin üçte biri çiftçilikle uğraşıyor bu çok büyük bi oran bazı şeylerede sesimizi çıkarmamız lazım hani ülkede demokrasi warya seçim warya... onlara tabi ki bir liradan vericek adam boğazda yatıyla rahat rahat gezsin onların kaptanları bile araçlarını dizele çevirdi toplu taşımaya binmiyorlar hiçbirisi neyse konu güzel tebrikler bi yerlerden başlamak lazım zaten bu forumlar kooparatifler neden var hangi sektör olursa olsun birleşmek lazım yoksa kimse ciddiye almaz zaten muhattab bulamazsın ki destekliyorum ve sadece bu konuda değil bütün konularda birleşmeyi öneriyorum ben varım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ugur_husky, post: 795927, member: 20"] [b]Ynt: Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...[/b] abi herşeyi dewletten beklemek olmaz zaten bunca zamandır beklemediniz mi bizi düşünüp ciddiye alan mı war sanıyosun gerçi bizde güçümüzü kimseye göstermiyoruz oda ayrı konu harçlar borçlar herkes birilerine gebe kaldı ama bu ülkenin üçte biri çiftçilikle uğraşıyor bu çok büyük bi oran bazı şeylerede sesimizi çıkarmamız lazım hani ülkede demokrasi warya seçim warya... onlara tabi ki bir liradan vericek adam boğazda yatıyla rahat rahat gezsin onların kaptanları bile araçlarını dizele çevirdi toplu taşımaya binmiyorlar hiçbirisi neyse konu güzel tebrikler bi yerlerden başlamak lazım zaten bu forumlar kooparatifler neden var hangi sektör olursa olsun birleşmek lazım yoksa kimse ciddiye almaz zaten muhattab bulamazsın ki destekliyorum ve sadece bu konuda değil bütün konularda birleşmeyi öneriyorum ben varım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Girdileri
Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt