PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Girdileri
Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cem.ispir" data-source="post: 858183" data-attributes="member: 51874"><p><strong>Ynt: Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...</strong></p><p></p><p>uzunca konuyu detayli okuyamadim, ancak mezunu oldugum universitenin mezunlar dernegi, BP ile anlasmis, dernek uyeleri tasit tanima sistemi taktirip bunu bir kredi kartina tanimlatarak 3% alimlarinda indirim kazaniyorlar... bolgelerde BP nin bayi aginin kullanilabilirligi, 3% nin ne kadar ise yarayacagini bilmiyorum ancak BP Turkiye ofisine cok yakin bir yerde calisiyor olmam itibari ile de , bu ve benzeri bir anlasmayi ise yarar buluyorsaniz BP ile bir sekilde temasi yurutebilirim. (Kendi kullanimimiz icin akaryakiti yerel istasyondan temin ediyoruz ve degistirmemiz ozel bir durumdan dolayi soz konusu degil)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cem.ispir, post: 858183, member: 51874"] [b]Ynt: Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...[/b] uzunca konuyu detayli okuyamadim, ancak mezunu oldugum universitenin mezunlar dernegi, BP ile anlasmis, dernek uyeleri tasit tanima sistemi taktirip bunu bir kredi kartina tanimlatarak 3% alimlarinda indirim kazaniyorlar... bolgelerde BP nin bayi aginin kullanilabilirligi, 3% nin ne kadar ise yarayacagini bilmiyorum ancak BP Turkiye ofisine cok yakin bir yerde calisiyor olmam itibari ile de , bu ve benzeri bir anlasmayi ise yarar buluyorsaniz BP ile bir sekilde temasi yurutebilirim. (Kendi kullanimimiz icin akaryakiti yerel istasyondan temin ediyoruz ve degistirmemiz ozel bir durumdan dolayi soz konusu degil) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Girdileri
Trakkulüp Akaryakıt Tedariği...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt