PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TrakKulüp Ankara Buluşması 1
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="seka" data-source="post: 109144" data-attributes="member: 402"><p><strong>Ynt: TrakKulüp Ankara Buluşması</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar saat 12:00 gibi Armada ya geldim cafede buluşalım demişsiniz ama arada çok sayıda cafe olduğundan hangisi olduğunu bulamadım,hepsini dolaştım hatta giriş kattaki cafede 2 saat kadar bekledim daha önceden gelecek arkadaşların resimleri yayınlanmış olsaydı belki birilerini tanıma imkanım olurdu.Gerçi resimlere baktığımda ise birkaç arkadaşı orada gördüm ama emin olamadım.O yüzden kusura bakmayın toplantıya katılamadım.Artık başka bir buluşmada görüşmek ümidi ile.</p><p>Not: O gün size vermiş olduğum numaram yanımda deyildi telefonu almayı unutmuşum.</p><p>05363172699</p><p>05382589526</p><p>05325588356</p><p>Arkadaşlar numaralarım bunlar.</p><p>İnşallah farklı bir mekenda buluşmak dileği ile esen kalın.Kusura bakmayın artık geldim ama kimseyi bulamadım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seka, post: 109144, member: 402"] [b]Ynt: TrakKulüp Ankara Buluşması[/b] Arkadaşlar saat 12:00 gibi Armada ya geldim cafede buluşalım demişsiniz ama arada çok sayıda cafe olduğundan hangisi olduğunu bulamadım,hepsini dolaştım hatta giriş kattaki cafede 2 saat kadar bekledim daha önceden gelecek arkadaşların resimleri yayınlanmış olsaydı belki birilerini tanıma imkanım olurdu.Gerçi resimlere baktığımda ise birkaç arkadaşı orada gördüm ama emin olamadım.O yüzden kusura bakmayın toplantıya katılamadım.Artık başka bir buluşmada görüşmek ümidi ile. Not: O gün size vermiş olduğum numaram yanımda deyildi telefonu almayı unutmuşum. 05363172699 05382589526 05325588356 Arkadaşlar numaralarım bunlar. İnşallah farklı bir mekenda buluşmak dileği ile esen kalın.Kusura bakmayın artık geldim ama kimseyi bulamadım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TrakKulüp Ankara Buluşması 1
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt