PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Bereket TV Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv ye Konuk Oluyor Yeniden
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 1086849" data-attributes="member: 35264"><p>Hacimmet bey calışmalarınızda başarılar.sizden ricam Atila abiye buğday proteyin oranını artıran faktörler neler ,son yıllarda hep sertifikalı buğday tohumu kullanmama ramen gecen yıla kadar proteyin oranı 10,4 geçmiyordu durum böyle olunca tonu 1700 tl ye aldığım bugdayı yemlik fiyattan ofise vermek zorunda kalıyordum.bu yıl ise buğday fiyatları acıklandında ,ofis buğday alımında bugday proteyin oranlarındada değişiklik oldu. Bunca zamandır ürettiğim buğdaylar 10.4 proteyin de kalıp yemlik giderken bu yıl en düşük proteyin oranı 12.7 cıktı .</p><p>Benim bu işe bi türlü aklım ermedi ,yani ne biliyim bu işdede bi takım oyunlar oynana bilirmi.</p><p>Yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın bu konuyu bi zahmet Atila abiye programda sorarmısınız.</p><p>Hacı Mehmet Coşkun. Nevşehir - Kozaklı - Özce köyünden sevgi ve selamlarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 1086849, member: 35264"] Hacimmet bey calışmalarınızda başarılar.sizden ricam Atila abiye buğday proteyin oranını artıran faktörler neler ,son yıllarda hep sertifikalı buğday tohumu kullanmama ramen gecen yıla kadar proteyin oranı 10,4 geçmiyordu durum böyle olunca tonu 1700 tl ye aldığım bugdayı yemlik fiyattan ofise vermek zorunda kalıyordum.bu yıl ise buğday fiyatları acıklandında ,ofis buğday alımında bugday proteyin oranlarındada değişiklik oldu. Bunca zamandır ürettiğim buğdaylar 10.4 proteyin de kalıp yemlik giderken bu yıl en düşük proteyin oranı 12.7 cıktı . Benim bu işe bi türlü aklım ermedi ,yani ne biliyim bu işdede bi takım oyunlar oynana bilirmi. Yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın bu konuyu bi zahmet Atila abiye programda sorarmısınız. Hacı Mehmet Coşkun. Nevşehir - Kozaklı - Özce köyünden sevgi ve selamlarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Bereket TV Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv ye Konuk Oluyor Yeniden
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt