PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="7681" data-source="post: 711999" data-attributes="member: 27738"><p><strong>Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!</strong></p><p></p><p>Arkadaşlarımız aklımıza ilk gelen ve giderilmesi gereken sorunlarımızı sıralamışlar. Mevcut olan sorunlar yıllardan beri var olan ve günümüze kadar da artarak devam eden sorunlar. Devletimiz istediğinde bildiklerinden emin olduğumuz bu sorunlarda çözümsüzlük gibi bir sıkıntının yaşanabileceğini düşünmüyoruz. Bu konularda önemli olan, hükümetlerin izlediği politikalardır. AB süreci içerisine girmiş olmamızdan dolayı tarım kesimini yüzde otuzlardan,yüzde altı civarlarına nasıl çekebiliriz diye kafa yoran politikacılarımız sayesinde tarım ile ilgili sorunların çözüme kavuşacağını sanmıyorum. Bu gerçeği kabul etsek de etmesek de hükümetin gözündeki sorun da, tarım ile geçinen nüfusun yüzde yirmibeşini nasıl yok edebiliriz sorunu...</p><p></p><p> Aslında, tarım nüfusunun azalmasına da çok az bir zaman kaldı. Kendi bölgem için söylüyorum ama diğer bölgelerde de durumun pek farklı olacağını tahmin etmiyorum. Köylerimizde tarım ve hayvancılık ile uğraşan genç nesil kalmadı. Kapımıza yaklaşmış ve bizleri bekleyen en büyük tehlike de bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="7681, post: 711999, member: 27738"] [b]Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor![/b] Arkadaşlarımız aklımıza ilk gelen ve giderilmesi gereken sorunlarımızı sıralamışlar. Mevcut olan sorunlar yıllardan beri var olan ve günümüze kadar da artarak devam eden sorunlar. Devletimiz istediğinde bildiklerinden emin olduğumuz bu sorunlarda çözümsüzlük gibi bir sıkıntının yaşanabileceğini düşünmüyoruz. Bu konularda önemli olan, hükümetlerin izlediği politikalardır. AB süreci içerisine girmiş olmamızdan dolayı tarım kesimini yüzde otuzlardan,yüzde altı civarlarına nasıl çekebiliriz diye kafa yoran politikacılarımız sayesinde tarım ile ilgili sorunların çözüme kavuşacağını sanmıyorum. Bu gerçeği kabul etsek de etmesek de hükümetin gözündeki sorun da, tarım ile geçinen nüfusun yüzde yirmibeşini nasıl yok edebiliriz sorunu... Aslında, tarım nüfusunun azalmasına da çok az bir zaman kaldı. Kendi bölgem için söylüyorum ama diğer bölgelerde de durumun pek farklı olacağını tahmin etmiyorum. Köylerimizde tarım ve hayvancılık ile uğraşan genç nesil kalmadı. Kapımıza yaklaşmış ve bizleri bekleyen en büyük tehlike de bu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt