PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="S.balci17" data-source="post: 712432" data-attributes="member: 1274"><p><strong>Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!</strong></p><p></p><p>öncelikle çiftçinin can damarlarını kurutmaları cok kötü olduki bu yuzden kazanamayan köylüler genç nesiller illere fabrika ve sirketlere calışmaya gitti halıyle köylerde kimse kalmada örnek bizim köy..</p><p>önceden heryer domates biber msır bütün tarlalar ekili olurdu kamyon kamyon mal kalkarken şuan kamyonetlik mal çıkmıyor.. bölgede domatese örnek salça fabrikası kapandı bu nednle kimse ekmiyor tarlalar suun altında olmasına ragmen boş duruyor gençler ile gitti yaşlılarda yapamıyorlar..</p><p>diğer büyük sorun ise hayvancılıkla ugraşanlar; sütün markette satılan su fiyatı olarak alınması bunu aracı firmaların köylüyü ne kadar ezdikleri görülüyor yem fiyatlarının bu kadar yüksek olarak satan firmalar neden sütüde yüksek fiyattan almıyor ortada büyük bi dengesizlik war..</p><p>sahsen ben artık yem alma işini minimuna indirdim milletin tarladan ot çöp ne bulursam baglayıp ineklere yediriyorum ama bunu yapamıyanların çogu hayvan miktarını yarıya düşürdü..</p><p>birde şu war geçen yıl saman çok yükseldiki normalin 3 katına fiyat çıktı ve bunun hemen ithalini getirirlerken yemde neden böyle bişey olmuyor yemde çok pahalı alamıyoruz ithalini getirsinler onunda.. </p><p></p><p>traktör ve ekipman olayına girmiyorum ki kısaca örnek 2004 te bi tane dana satıp silaj makinası almışken şuan 2 danaya anca alabilriyorsun ki bide destek saçmalıgı warki tam bi saçmalık ihtiyaçı olmayan ne kadar insan warsa elinde makinası war ..</p><p>aslında en büyük sorun su aracılar bişeyden belirli bi miktar para kazanırsın tm ama bunların ki tam soygun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="S.balci17, post: 712432, member: 1274"] [b]Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor![/b] öncelikle çiftçinin can damarlarını kurutmaları cok kötü olduki bu yuzden kazanamayan köylüler genç nesiller illere fabrika ve sirketlere calışmaya gitti halıyle köylerde kimse kalmada örnek bizim köy.. önceden heryer domates biber msır bütün tarlalar ekili olurdu kamyon kamyon mal kalkarken şuan kamyonetlik mal çıkmıyor.. bölgede domatese örnek salça fabrikası kapandı bu nednle kimse ekmiyor tarlalar suun altında olmasına ragmen boş duruyor gençler ile gitti yaşlılarda yapamıyorlar.. diğer büyük sorun ise hayvancılıkla ugraşanlar; sütün markette satılan su fiyatı olarak alınması bunu aracı firmaların köylüyü ne kadar ezdikleri görülüyor yem fiyatlarının bu kadar yüksek olarak satan firmalar neden sütüde yüksek fiyattan almıyor ortada büyük bi dengesizlik war.. sahsen ben artık yem alma işini minimuna indirdim milletin tarladan ot çöp ne bulursam baglayıp ineklere yediriyorum ama bunu yapamıyanların çogu hayvan miktarını yarıya düşürdü.. birde şu war geçen yıl saman çok yükseldiki normalin 3 katına fiyat çıktı ve bunun hemen ithalini getirirlerken yemde neden böyle bişey olmuyor yemde çok pahalı alamıyoruz ithalini getirsinler onunda.. traktör ve ekipman olayına girmiyorum ki kısaca örnek 2004 te bi tane dana satıp silaj makinası almışken şuan 2 danaya anca alabilriyorsun ki bide destek saçmalıgı warki tam bi saçmalık ihtiyaçı olmayan ne kadar insan warsa elinde makinası war .. aslında en büyük sorun su aracılar bişeyden belirli bi miktar para kazanırsın tm ama bunların ki tam soygun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt