PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 774545" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Trakkulüp Bereket Tv ye konuk oluyor!</strong></p><p></p><p>bende böyle bişey neden olmuyor diyordum meğer imkan verilmişte pek değerlendirilememiş gibi bişeymiş bereket tv ye teşekkürler bu fırsat için umarım iyi değerlendirebiliriz ...</p><p></p><p>öncelikle kesinleşen bir başlık var sanırım mazot gübre vs giderler konusunda bu hepimizin ortak sorunu ...bu başlığa ek olarak turuizmi desteklemek adına teknelere verilen vergisiz mazottan çiftçiye ' de verilmeli</p><p></p><p>-tkk ve kooperatifte yaşadığımız problemler dile getirilmeli...</p><p>-ve çıkmışken uzman filan gelecek deniyor gelirse ziraat odalarının ne işe yaradığını açıklasın... </p><p></p><p>-ben tarla tarımı yapmadığımdan o konudaki sıkıntıları bilemiyorum fakat desteklemeler konusunda büyük sıkıntı var sanırım buda dile getirilmeli </p><p></p><p>-örtüaltı sebze tarımındaki sorunlar dile getirilmeli bunlar nedir?;</p><p></p><p>1-örtü altında büyük ölçekli alanlarda üretim desteklenmeli gerekirse bu tür yatırımlara teşvikler sağlanmalı,</p><p>2-toptancı hallerindeki komisyon fiyatları düzenlenmeli %13.45 çok yüksek,</p><p>3-sürekli olarak aktif madde yasaklaması yerine işe yarayan ama dozajları düşürülen aktif maddeler getirilmeli,</p><p>4-örtü altında iyi tarım sertifikasının alınması kolaylaştırılmalı seranın yanında tuvalet gibi saçma sapan şartlar kaldırılmalı ve bu sertifika devlet tarafından veya görevlendirilmiş yerler tarafından ücretsiz verilmeli,</p><p>5-toptancı hallerine adam akıllı düzenlemeler getirilmeli kullanılan kimyasalların kayıt altına alınması zorunluluğu var öyle bir kayıt sistemi yok varsada işlemiyor bu konuya katı kurallar getirilmeli </p><p>6-girişinde laboratuvar-evrak kontrolü olmayan toptancı halleri çok ciddiyim mühürlensin!!!</p><p>7-hallerde rant konusu(çiftçi-komisyoncu kapışması)...</p><p>8-tarımsal üretimde barkod sistemi konusu</p><p>9-ihracatın kabul etmediği ilaçlı-zehirli ürünlerin iç piyasaya sürülmesi konusu</p><p></p><p>şimdilik örtü altı problerinde aklıma gelenler bunlar son olarak;</p><p></p><p>[size=14pt]<span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: blue">-Çiftçiliğin; okulunu bitirememiş,okula gitmemiş,cahil,nerede nasıl davranacağını bilmeyen,sürekli pislik içinde,köyden başka sosyal hayatı olmayan kişiler tarafından yapılmadığını aslında bir meslek olduğunu ve ne kadar özveri isteyen ne kadar yıpratıcı bir iş olduğunu o şehirlerde yaşayan bazı ukala insanlara anlatılması gerekli(şahsen ben bunu arkadaş çevreme bile anlatamadım)... artık resmi bir kurumda yada özel kurumlarda meslek belirtirken farklı bir göz ile bakılmak istemiyoruz 2.plana itilmek istemiyoruz ne yani herkes memur mu olacak herkes memur olursa şehirlere sebzeyi-meyveyi kim gönderecek bu işin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu kamuya aktarılmasını istiyoruz</span></span>[/size]</p><p></p><p>-birde ilçe tarım müdürlüklerindeki memurların tutumları-davranışları hakkındaki problemler dile getirilmeli...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 774545, member: 44293"] [b]Ynt: Trakkulüp Bereket Tv ye konuk oluyor![/b] bende böyle bişey neden olmuyor diyordum meğer imkan verilmişte pek değerlendirilememiş gibi bişeymiş bereket tv ye teşekkürler bu fırsat için umarım iyi değerlendirebiliriz ... öncelikle kesinleşen bir başlık var sanırım mazot gübre vs giderler konusunda bu hepimizin ortak sorunu ...bu başlığa ek olarak turuizmi desteklemek adına teknelere verilen vergisiz mazottan çiftçiye ' de verilmeli -tkk ve kooperatifte yaşadığımız problemler dile getirilmeli... -ve çıkmışken uzman filan gelecek deniyor gelirse ziraat odalarının ne işe yaradığını açıklasın... -ben tarla tarımı yapmadığımdan o konudaki sıkıntıları bilemiyorum fakat desteklemeler konusunda büyük sıkıntı var sanırım buda dile getirilmeli -örtüaltı sebze tarımındaki sorunlar dile getirilmeli bunlar nedir?; 1-örtü altında büyük ölçekli alanlarda üretim desteklenmeli gerekirse bu tür yatırımlara teşvikler sağlanmalı, 2-toptancı hallerindeki komisyon fiyatları düzenlenmeli %13.45 çok yüksek, 3-sürekli olarak aktif madde yasaklaması yerine işe yarayan ama dozajları düşürülen aktif maddeler getirilmeli, 4-örtü altında iyi tarım sertifikasının alınması kolaylaştırılmalı seranın yanında tuvalet gibi saçma sapan şartlar kaldırılmalı ve bu sertifika devlet tarafından veya görevlendirilmiş yerler tarafından ücretsiz verilmeli, 5-toptancı hallerine adam akıllı düzenlemeler getirilmeli kullanılan kimyasalların kayıt altına alınması zorunluluğu var öyle bir kayıt sistemi yok varsada işlemiyor bu konuya katı kurallar getirilmeli 6-girişinde laboratuvar-evrak kontrolü olmayan toptancı halleri çok ciddiyim mühürlensin!!! 7-hallerde rant konusu(çiftçi-komisyoncu kapışması)... 8-tarımsal üretimde barkod sistemi konusu 9-ihracatın kabul etmediği ilaçlı-zehirli ürünlerin iç piyasaya sürülmesi konusu şimdilik örtü altı problerinde aklıma gelenler bunlar son olarak; [size=14pt][font=times new roman][color=blue]-Çiftçiliğin; okulunu bitirememiş,okula gitmemiş,cahil,nerede nasıl davranacağını bilmeyen,sürekli pislik içinde,köyden başka sosyal hayatı olmayan kişiler tarafından yapılmadığını aslında bir meslek olduğunu ve ne kadar özveri isteyen ne kadar yıpratıcı bir iş olduğunu o şehirlerde yaşayan bazı ukala insanlara anlatılması gerekli(şahsen ben bunu arkadaş çevreme bile anlatamadım)... artık resmi bir kurumda yada özel kurumlarda meslek belirtirken farklı bir göz ile bakılmak istemiyoruz 2.plana itilmek istemiyoruz ne yani herkes memur mu olacak herkes memur olursa şehirlere sebzeyi-meyveyi kim gönderecek bu işin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu kamuya aktarılmasını istiyoruz[/color][/font][/size] -birde ilçe tarım müdürlüklerindeki memurların tutumları-davranışları hakkındaki problemler dile getirilmeli... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt