PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 778656" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar birçok arkadaşımızda dile getirmiş bahsettiğimiz sorunlarımızla alakalı çözüm önerilerimizide yazalım burada örneğin nette araştırdım ülkemizde akaryakıtın sektörlere dağılımını şöyle bir araştırma buldum <span style="color: navy">'Türkiye’de yakıtın yüzde 86’sı ulaştırmaya, yüzde 4.82’si tarıma, yüzde 2.39’u da elektrik üretimine gitti.'</span> eğer tarımda %4.82 oranında akaryakıt harcanıyorsa denizcilik sektöründe yatlara gemilere ÖTV siz mazot verdikleri gibi tarım sektörünede verilebilir bu bütçede çok büyük bir açık yaratmaya bilir diye düşünüyorum,gübre konusu dövüz kuruna bağlı galiba gübre hammaddesinde dışa bağımlıyız ülke ekonomisi sekteye uğradığında ilk zamlanan ürünlerden biri gübre bu konuda tavan fiyat uygulamasına gidilebilir ama dışarıdan ürün pahalı gelirse bu durum nasıl olur acaba bu konudada bizlere verdikleri fark ödemesi ,hayvancılık,vs. destekleri en geç aralık ayı içinde verebilirler bu şekilde bu aylarda gübre alımı yapabiliriz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 778656, member: 17222"] [b]Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor![/b] Arkadaşlar birçok arkadaşımızda dile getirmiş bahsettiğimiz sorunlarımızla alakalı çözüm önerilerimizide yazalım burada örneğin nette araştırdım ülkemizde akaryakıtın sektörlere dağılımını şöyle bir araştırma buldum [color=navy]'Türkiye’de yakıtın yüzde 86’sı ulaştırmaya, yüzde 4.82’si tarıma, yüzde 2.39’u da elektrik üretimine gitti.'[/color] eğer tarımda %4.82 oranında akaryakıt harcanıyorsa denizcilik sektöründe yatlara gemilere ÖTV siz mazot verdikleri gibi tarım sektörünede verilebilir bu bütçede çok büyük bir açık yaratmaya bilir diye düşünüyorum,gübre konusu dövüz kuruna bağlı galiba gübre hammaddesinde dışa bağımlıyız ülke ekonomisi sekteye uğradığında ilk zamlanan ürünlerden biri gübre bu konuda tavan fiyat uygulamasına gidilebilir ama dışarıdan ürün pahalı gelirse bu durum nasıl olur acaba bu konudada bizlere verdikleri fark ödemesi ,hayvancılık,vs. destekleri en geç aralık ayı içinde verebilirler bu şekilde bu aylarda gübre alımı yapabiliriz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt