PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 789719" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: Trakkulüp Bereket Tv ye konuk oluyor!</strong></p><p></p><p>katılacak arkadaşların sitemizi en iyi biçimde temsil edip bizlerin sorunlarını yaşayan ,bilen arkadaşlar olduğu için vay ben neden katılmadımda filanca katılyor diye kimsenin yersiz tartışma ortamı yaratmasına gerek yok bence.</p><p>sıkıntılarımızın geneli yazılmış durumda .</p><p>benim bir önerimde ne yapıp ne edip bu proğramı sonuna kadar ,bu secim arifesinde hangi parti millet vekili olursa olsun bi kaç millet vekiline izletmek,bakarsın sorunlarımızı meclis gündemine bile getiren olur.</p><p>çiftçiye yakın olan bizlerin sorunlarını anlayıp bizlere hak verecek mutlaka birileri vardır.o yüzden siyasi cevresi olan arkadaşlar bu konuya bi el atın ve millet vekili devreye sokalım bence.</p><p>bu proğramdaki amac ,sıkıntı yaşayan kesimin sorunlarını ,sıkıntılara çözüm bulacak kitleye ulaştırmak olmalı . o yüzden benim düşüncem bu .yanlış anlaşılmamak dileğiyle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 789719, member: 35264"] [b]Ynt: Trakkulüp Bereket Tv ye konuk oluyor![/b] katılacak arkadaşların sitemizi en iyi biçimde temsil edip bizlerin sorunlarını yaşayan ,bilen arkadaşlar olduğu için vay ben neden katılmadımda filanca katılyor diye kimsenin yersiz tartışma ortamı yaratmasına gerek yok bence. sıkıntılarımızın geneli yazılmış durumda . benim bir önerimde ne yapıp ne edip bu proğramı sonuna kadar ,bu secim arifesinde hangi parti millet vekili olursa olsun bi kaç millet vekiline izletmek,bakarsın sorunlarımızı meclis gündemine bile getiren olur. çiftçiye yakın olan bizlerin sorunlarını anlayıp bizlere hak verecek mutlaka birileri vardır.o yüzden siyasi cevresi olan arkadaşlar bu konuya bi el atın ve millet vekili devreye sokalım bence. bu proğramdaki amac ,sıkıntı yaşayan kesimin sorunlarını ,sıkıntılara çözüm bulacak kitleye ulaştırmak olmalı . o yüzden benim düşüncem bu .yanlış anlaşılmamak dileğiyle. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt