PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
trakkulüp buluşmasından sonra sorunlarımıza dönük siyasi eylem yapalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 768449" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: trakkulüp buluşmasından sonra sorunlarımıza dönük siyasi eylem yapalım</strong></p><p></p><p>Mustafanın ve Gürkan abinin yorumlarına tamamen katılıyorum.Burasının bu iş için doğru yer olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca bu tarz girişimde bulunan arkadaşlarımızın,forumda aktif olmayan,organizasyonlara katılmayan kişiler olduğu da özellikle dikkatimi çekiyor.Açıkçası bunlar biraz bana göstermelik geliyor.Sorun çözmek başka şey,çözüyormuş gibi görünmek başka.</p><p></p><p>Bu sitede bizleri birleştiren,A partisine oy veren, B partisine oy vermeyen insanlar olmamız değil.Bizim ortak paydamız Tarım.Onun için mevcut siyasi yapıyı beğenirsiniz,beğenmezsiniz bunun değerlendirme yeri sandık veya bu konuların tartışılması için kurulan platformlardır.Burası değil.Yasalarla garanti altına alınmış haklar konusunda sen şuna oy ver sen buna oy ver gibi yaklaşımlar bana manasız ve anlamsız geliyor.İnsanların anası babası ailesi şuna oy ver buna oy ver demezken siz kalkıp burada söylediklerinizin ne kadar etkili olacağını düşünüyorsunuz?</p><p></p><p>Şu konuda ben de katılıyorum,çözebileceğimiz ölçekteki sorunlarda birlik olalım.Hakkımızı savunalım.Ama buranın bir dernek,bir ziraat odası(şu anki mevcut durumu değil de kurulma mantığı olarak) mantığına dönmesini ben istemiyorum,şahsen desteklemiyorum da.Ayrıca uygun olduğunu da düşünmüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 768449, member: 110"] [b]Ynt: trakkulüp buluşmasından sonra sorunlarımıza dönük siyasi eylem yapalım[/b] Mustafanın ve Gürkan abinin yorumlarına tamamen katılıyorum.Burasının bu iş için doğru yer olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca bu tarz girişimde bulunan arkadaşlarımızın,forumda aktif olmayan,organizasyonlara katılmayan kişiler olduğu da özellikle dikkatimi çekiyor.Açıkçası bunlar biraz bana göstermelik geliyor.Sorun çözmek başka şey,çözüyormuş gibi görünmek başka. Bu sitede bizleri birleştiren,A partisine oy veren, B partisine oy vermeyen insanlar olmamız değil.Bizim ortak paydamız Tarım.Onun için mevcut siyasi yapıyı beğenirsiniz,beğenmezsiniz bunun değerlendirme yeri sandık veya bu konuların tartışılması için kurulan platformlardır.Burası değil.Yasalarla garanti altına alınmış haklar konusunda sen şuna oy ver sen buna oy ver gibi yaklaşımlar bana manasız ve anlamsız geliyor.İnsanların anası babası ailesi şuna oy ver buna oy ver demezken siz kalkıp burada söylediklerinizin ne kadar etkili olacağını düşünüyorsunuz? Şu konuda ben de katılıyorum,çözebileceğimiz ölçekteki sorunlarda birlik olalım.Hakkımızı savunalım.Ama buranın bir dernek,bir ziraat odası(şu anki mevcut durumu değil de kurulma mantığı olarak) mantığına dönmesini ben istemiyorum,şahsen desteklemiyorum da.Ayrıca uygun olduğunu da düşünmüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
trakkulüp buluşmasından sonra sorunlarımıza dönük siyasi eylem yapalım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt