PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TrakKulüp Dernek Çalışmaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 1002881" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: TrakKulüp Dernek Çalışmaları</strong></p><p></p><p>Hayırlı olsun hepimize , inanmak , niyetlenmek işin büyük kısmıdır.</p><p> - Üyelik aidatı makul olmalı , aramızda gelir grubunun çok farklı yelpazesini temsil eden , dört bir yandan insanlarımzı var , öğrenciler var. Ne çok pahalı , ne çok az olmalı ki düzenli ödemeler insanları sıkmasın.</p><p> -Kuruluş çalışmaları sırasında bu işlerin içinde olan deneyimli insanlardan , profosyonel insanlardan destek alınmalı , bu şekilde sağlam ve geleceği parlak bir oluşuma imza atılabilir.</p><p> - Haliyle herkezin bu oluşumdan çok farklı beklentileri var , her kafadan bir ses çıkması normal , bu bizim zenginliğimizdir ben böyle bakıyorum.</p><p> Ülkemiz insanı biraz mizaç itibariyle sabırsızdır , yeri geliyor birbirimizi yemekte üstümüze insan ve dünya milleti tanımıyoruz , yeri geliyor dayanışma ve fedakarlıkta üstümüze insan ve dünya milleti tanımıyoruz. Öncelikle çocuk emekleyecek , sonrasında yürüyecek en sonunda koşacak felefesinden bu işe girerken mümkün mertebe herşeyi yazılı yapıp , hedefleri , gelecek planlarını , vizyonu yazılı ortaya koyalım , sonra vay efendim bunuda demiştiniz ama yapılmıyor biz fayda görmüyoruz , bakın yapılan şu işin şu insanlara çok faydası oldu ama bize hitap etmiyor , gibi sorunlar sonradan çıkmasın.</p><p>- Benim ilk etapta aklıma gelenler bunlar , destekliyoruz , arkanızdayız mesajları güç veriyor , lakin bu tarz fikirleride hepimiz yzarsak ortak akıl ile hiç ummadığımız noktalara ve yüksek hedeflere kolayca çıkarız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 1002881, member: 1424"] [b]Ynt: TrakKulüp Dernek Çalışmaları[/b] Hayırlı olsun hepimize , inanmak , niyetlenmek işin büyük kısmıdır. - Üyelik aidatı makul olmalı , aramızda gelir grubunun çok farklı yelpazesini temsil eden , dört bir yandan insanlarımzı var , öğrenciler var. Ne çok pahalı , ne çok az olmalı ki düzenli ödemeler insanları sıkmasın. -Kuruluş çalışmaları sırasında bu işlerin içinde olan deneyimli insanlardan , profosyonel insanlardan destek alınmalı , bu şekilde sağlam ve geleceği parlak bir oluşuma imza atılabilir. - Haliyle herkezin bu oluşumdan çok farklı beklentileri var , her kafadan bir ses çıkması normal , bu bizim zenginliğimizdir ben böyle bakıyorum. Ülkemiz insanı biraz mizaç itibariyle sabırsızdır , yeri geliyor birbirimizi yemekte üstümüze insan ve dünya milleti tanımıyoruz , yeri geliyor dayanışma ve fedakarlıkta üstümüze insan ve dünya milleti tanımıyoruz. Öncelikle çocuk emekleyecek , sonrasında yürüyecek en sonunda koşacak felefesinden bu işe girerken mümkün mertebe herşeyi yazılı yapıp , hedefleri , gelecek planlarını , vizyonu yazılı ortaya koyalım , sonra vay efendim bunuda demiştiniz ama yapılmıyor biz fayda görmüyoruz , bakın yapılan şu işin şu insanlara çok faydası oldu ama bize hitap etmiyor , gibi sorunlar sonradan çıkmasın. - Benim ilk etapta aklıma gelenler bunlar , destekliyoruz , arkanızdayız mesajları güç veriyor , lakin bu tarz fikirleride hepimiz yzarsak ortak akıl ile hiç ummadığımız noktalara ve yüksek hedeflere kolayca çıkarız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TrakKulüp Dernek Çalışmaları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt