PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TrakKulüp Dernek Çalışmaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="realmmt" data-source="post: 1004411" data-attributes="member: 20809"><p>Böyle bir olumuşun içinde olmayı isterim, uzun bir yol gibi gözüküyor ama imkansız değil. Öncelikle adımlar belirlenmeli ve adım adım ilerlenmeli. Tüzük ,kurucu üyeler, yönetim vb. bir takım öncelikli konular var. Tabiki bi konulara daha hakim insanların fikirlerini almak gerekli. Sonuçta kurumsal bir yapı olucak ve temelleri hukuka dayanmalı. Ve belli bir para akışı olacağı için bu konulara dikkat edilmeli. Derneğin açılacağı yer yetki alacak kişiler için ulaşım açısından önemli sonuçta toplantılar görüşmeler vs. olacaktır. Konun takipçisi ve destekçisiyim. Oluşturulacak oluşumda görev alıcak kişiler gönüllermi olucak yoksa bu konuda tecrübeli kişilerdenmi destek alınacak. Eğer taşın altına elini koymaya çekimeyen gönüllü arkadaşlardan bi seçim yapılacaksa bende varım. Takipdeyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="realmmt, post: 1004411, member: 20809"] Böyle bir olumuşun içinde olmayı isterim, uzun bir yol gibi gözüküyor ama imkansız değil. Öncelikle adımlar belirlenmeli ve adım adım ilerlenmeli. Tüzük ,kurucu üyeler, yönetim vb. bir takım öncelikli konular var. Tabiki bi konulara daha hakim insanların fikirlerini almak gerekli. Sonuçta kurumsal bir yapı olucak ve temelleri hukuka dayanmalı. Ve belli bir para akışı olacağı için bu konulara dikkat edilmeli. Derneğin açılacağı yer yetki alacak kişiler için ulaşım açısından önemli sonuçta toplantılar görüşmeler vs. olacaktır. Konun takipçisi ve destekçisiyim. Oluşturulacak oluşumda görev alıcak kişiler gönüllermi olucak yoksa bu konuda tecrübeli kişilerdenmi destek alınacak. Eğer taşın altına elini koymaya çekimeyen gönüllü arkadaşlardan bi seçim yapılacaksa bende varım. Takipdeyim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TrakKulüp Dernek Çalışmaları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt