PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TRAKKULÜP DOSTLUĞU BUDUR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 1078145" data-attributes="member: 20378"><p>Geçen sene aralık ayının sonunda Nail Yetek'ten 35.9 İveco kamyonet aldım. Geçen hafta 8 aralıkta memlekete İzmir'e bu kamyonetle gittim. !0 Aralık'ta dönüş yolunda, Dumlupınar'da kamyonetin debriyajında arıza meydana geldi. Altıntaş'a geldiğimde debriyaj kazık gibi oldu. Milim basılmıyor. Akşam saat 9 olduğu için açık tamirci filan yok. Nail abiyi arayıp fikrini aldım. Mecburen arabanın devrini ayarlayarak vites değişimini sağladım ve yoluma devam ettim. Kütahya'yı geçtikten sonra Sofça ve Sobran köyü arasında araba durdu. Marşa bastım çalışmıyor. Benzinliğe yaklaşık 2 km mesafe var. Hava buz gibi, arabanın içinde üşüyorum. Yolda kaldım aklıma trakkulüp üyelerinden Hüseyin Aslan aklıma geldi. Hüseyin Sobran köyünde ikamet ediyor. Gecenin saat on buçuğunda Hüseyin'i aradım. Allah razı olsun 70-66 ile gelip benim kamyoneti benzinliğe kadar çekti. Eşimde Eskişehir'den araba ile gelip beni aldı. Hüseyin ile biz Bala ve Aksaray'daki buluşmalara katılmıştık. Oradan tanışırız. Trakkulüp ve buluşmalar olmasaydı ben bu durumdan bu kadar rahat bir şekilde kurtulamazdım. Allah Hüseyin'den, bizlerin tanışmasını, kaynaşmasını sağlayanlardan ve böyle dost ortamda bulunanlardan razı olsun.</p><p>Hüseyin 12 Aralık'ta askere gitti. Şimdi Alaşehir'de vatani görevini yapıyor. Kendisine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.</p><p>Buda bizim kamyonet</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 1078145, member: 20378"] Geçen sene aralık ayının sonunda Nail Yetek'ten 35.9 İveco kamyonet aldım. Geçen hafta 8 aralıkta memlekete İzmir'e bu kamyonetle gittim. !0 Aralık'ta dönüş yolunda, Dumlupınar'da kamyonetin debriyajında arıza meydana geldi. Altıntaş'a geldiğimde debriyaj kazık gibi oldu. Milim basılmıyor. Akşam saat 9 olduğu için açık tamirci filan yok. Nail abiyi arayıp fikrini aldım. Mecburen arabanın devrini ayarlayarak vites değişimini sağladım ve yoluma devam ettim. Kütahya'yı geçtikten sonra Sofça ve Sobran köyü arasında araba durdu. Marşa bastım çalışmıyor. Benzinliğe yaklaşık 2 km mesafe var. Hava buz gibi, arabanın içinde üşüyorum. Yolda kaldım aklıma trakkulüp üyelerinden Hüseyin Aslan aklıma geldi. Hüseyin Sobran köyünde ikamet ediyor. Gecenin saat on buçuğunda Hüseyin'i aradım. Allah razı olsun 70-66 ile gelip benim kamyoneti benzinliğe kadar çekti. Eşimde Eskişehir'den araba ile gelip beni aldı. Hüseyin ile biz Bala ve Aksaray'daki buluşmalara katılmıştık. Oradan tanışırız. Trakkulüp ve buluşmalar olmasaydı ben bu durumdan bu kadar rahat bir şekilde kurtulamazdım. Allah Hüseyin'den, bizlerin tanışmasını, kaynaşmasını sağlayanlardan ve böyle dost ortamda bulunanlardan razı olsun. Hüseyin 12 Aralık'ta askere gitti. Şimdi Alaşehir'de vatani görevini yapıyor. Kendisine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Buda bizim kamyonet [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TRAKKULÜP DOSTLUĞU BUDUR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt