PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TRAKKULÜP DOSTLUĞU BUDUR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1078238" data-attributes="member: 6672"><p>Benimde trakkulüp ten bikaç arkadaşla buluşma dışında görüşme fırsatım oldu</p><p>Rıdvan aslan la eskisehirde hastaneye gitmiştim yer bildirimi yapınca sağolsun hemen yanıma geldi dogancan da bilecikte okuduğu için bikackez gorusmustum bizim ilçeden Eyüp Uysal Lada her fırsatım da görüşüyoruz sakarya dan osman çalışkan var birde onu ziyaret etmiştim yine eskisehirden lütfu vardı byeseses nikcli yol üzeri her geçişte mutlaka uğradım ama bi alışveriş yapcak tık 2 adet pancar motor ariyodu satılık bende düğün yapcam acil para lazım satıcam geldi gördü ikisine 1500 verdi fırsat kolluyor bizde 500 diyor arkasında sıfır sadravic var 350 ye aldım dedim bizde 500 600 dedi sonra gitti bidaha arayıp sormadı keşke böyle şey yasamam is olsaydık her geçişte üzülüyorum eskisehire gecerken</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1078238, member: 6672"] Benimde trakkulüp ten bikaç arkadaşla buluşma dışında görüşme fırsatım oldu Rıdvan aslan la eskisehirde hastaneye gitmiştim yer bildirimi yapınca sağolsun hemen yanıma geldi dogancan da bilecikte okuduğu için bikackez gorusmustum bizim ilçeden Eyüp Uysal Lada her fırsatım da görüşüyoruz sakarya dan osman çalışkan var birde onu ziyaret etmiştim yine eskisehirden lütfu vardı byeseses nikcli yol üzeri her geçişte mutlaka uğradım ama bi alışveriş yapcak tık 2 adet pancar motor ariyodu satılık bende düğün yapcam acil para lazım satıcam geldi gördü ikisine 1500 verdi fırsat kolluyor bizde 500 diyor arkasında sıfır sadravic var 350 ye aldım dedim bizde 500 600 dedi sonra gitti bidaha arayıp sormadı keşke böyle şey yasamam is olsaydık her geçişte üzülüyorum eskisehire gecerken [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TRAKKULÜP DOSTLUĞU BUDUR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt