PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Trakkulüp Ne Yiyor??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 949528" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Trakkulüp Ne Yiyor??</strong></p><p></p><p>Sağlık için düzenli yemek düzenli yaşamak , en önemli konu, lütfen arkadaşlar para için sağlımızı kaybederisek sonra sağlığımız için paramız kaybederiz .</p><p></p><p>Ben sabah kahvaltıyı çok önemsiyorum her sabah 5 :30 gibi kalkarım büyükbaş hayvancılık var bu uzun süredir böyle, sabah erken mutlaka ballı ekmek zeytin peynir birkaç dilim ekmek yerim , sabah erken insanın canı yemek istemiyor ama ilaç niyetine mutlaka yemeliyiz sabah erken .</p><p></p><p>Sabah 2 saat kadar hayvanların işi sürer sonra bu saatlerde tekrar ikinci kahvaltı bu defa deli gibi yiyorum peynir ve yumurtayı önemsiyorum </p><p></p><p>Tarlaya gidersem o işi hanıma bırakıyorum hanım hazırlar çantayı çiftçi kızı nede olsa o biliyor yapacağı işi .</p><p></p><p>Aç çalışmayın benim midemde reflü var belim bazen tutuluyor bunlar hep traktör ve çiftçiliğin sonuçları , bunun dışında çok şükür sağlığım iyi</p><p></p><p>Ava çıkınca 20 kilometre dere tepe yürürüm sigara içki kullanmam çok kızarım kahvede , bankada, koop ta pis kokan arkadaşlar dişlerimi mutlaka günde iki defa fırçalarım genel temizliğime dikkat ederim. </p><p>Güzel konu olmuş , dediğim gibi dikkat edersek çok daha güzel olur her şey .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 949528, member: 25443"] [b]Ynt: Trakkulüp Ne Yiyor??[/b] Sağlık için düzenli yemek düzenli yaşamak , en önemli konu, lütfen arkadaşlar para için sağlımızı kaybederisek sonra sağlığımız için paramız kaybederiz . Ben sabah kahvaltıyı çok önemsiyorum her sabah 5 :30 gibi kalkarım büyükbaş hayvancılık var bu uzun süredir böyle, sabah erken mutlaka ballı ekmek zeytin peynir birkaç dilim ekmek yerim , sabah erken insanın canı yemek istemiyor ama ilaç niyetine mutlaka yemeliyiz sabah erken . Sabah 2 saat kadar hayvanların işi sürer sonra bu saatlerde tekrar ikinci kahvaltı bu defa deli gibi yiyorum peynir ve yumurtayı önemsiyorum Tarlaya gidersem o işi hanıma bırakıyorum hanım hazırlar çantayı çiftçi kızı nede olsa o biliyor yapacağı işi . Aç çalışmayın benim midemde reflü var belim bazen tutuluyor bunlar hep traktör ve çiftçiliğin sonuçları , bunun dışında çok şükür sağlığım iyi Ava çıkınca 20 kilometre dere tepe yürürüm sigara içki kullanmam çok kızarım kahvede , bankada, koop ta pis kokan arkadaşlar dişlerimi mutlaka günde iki defa fırçalarım genel temizliğime dikkat ederim. Güzel konu olmuş , dediğim gibi dikkat edersek çok daha güzel olur her şey . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Trakkulüp Ne Yiyor??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt