PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Trakkulüp Sticker
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 1003315" data-attributes="member: 2"><p><strong>Ynt: Trakkulüp Sticker</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar, bir kaç tane sticker çok para tutan birşey değil. En fazla 5 TL tutar, kargosu 15 TL tutar. Bu yüzden kargoyla gönderme fikri cazip değil. Ben burada bir kaç değişik şekilde paylaşırım, isteyen herkes bir reklamcıya gidip istediği şekilde ve boyutta bastırır. En fazla 10 TL tutar. En uygunu bu olur.</p><p></p><p>Stickerlerı camın içinden yapıştırılacak şekilde yaptırırsak sadece kabini olan traktörlere yapıştırılabilir. Halbuki kabinsiz traktörler, römorklar, ekipmanlar, kapılar, duvarlar vs. olmak üzere her yere yapıştırılsın diye özellikle böyle yaptırdım. Yani çok amaçlı olsun. Özel yaptıran istediği şekilde tercih edebilir.</p><p></p><p>Müsait bir zaman logoyu paylaşacağım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 1003315, member: 2"] [b]Ynt: Trakkulüp Sticker[/b] Arkadaşlar, bir kaç tane sticker çok para tutan birşey değil. En fazla 5 TL tutar, kargosu 15 TL tutar. Bu yüzden kargoyla gönderme fikri cazip değil. Ben burada bir kaç değişik şekilde paylaşırım, isteyen herkes bir reklamcıya gidip istediği şekilde ve boyutta bastırır. En fazla 10 TL tutar. En uygunu bu olur. Stickerlerı camın içinden yapıştırılacak şekilde yaptırırsak sadece kabini olan traktörlere yapıştırılabilir. Halbuki kabinsiz traktörler, römorklar, ekipmanlar, kapılar, duvarlar vs. olmak üzere her yere yapıştırılsın diye özellikle böyle yaptırdım. Yani çok amaçlı olsun. Özel yaptıran istediği şekilde tercih edebilir. Müsait bir zaman logoyu paylaşacağım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Trakkulüp Sticker
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt