PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
trakkulup tohumculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 469122" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: trakkulup tohumculuk</strong></p><p></p><p>Bu konular bolca açılıyor.Ben de fikrimi belirteyim.Tabi ki muhasebeci veya bu konularda bilgili arkadaşlar abiler daha iyi bilirler ancak şöyle bir durum var,burası bir dernek veya kooperatif değil.Yani hukuken bu tarz bir iş yapılabilmesi için,bir şirket bir dernek veya bir kooperatif yapılanması olması gerek.Bu işleri kafamıza göre yapmamızın imkanı yok.Bu da öncelikle sermaye ve zamanı olan insanlar ister.</p><p></p><p>Mesela konuyu açan abimize soruyorum,kendisinin de bir işte çalıştığını belirtmişti.Mesela hangi zamanda bu tarz bir olayı yapmayı planlıyor?Hadi yapıldı diyelim,burda en fazla 3-5 online üye aynı ilden,nasıl buluşulacak,nasıl görev dağılımı yapılacak?Mesela tohum için ekim işi kolay zor bir iş değil,ekmeye burdaki herkes eker.Bu işin sellektörü ruhsatı pazarlaması var.Bunlar boş zamanlarımızda yapılabilecek işler değil sonuçta,başında bulunması gereken insanlar var.Ben şimdi madem site adına bir iş yapılıyor şöyle diyeyim atıyorum dedik ki site yönetimi bu işe ön ayak olsun.Adminimiz mustafa okuyor şu an,hasan abi desen hem hayvancılık hem tarımla uğraşıyor,ben de okuyorum keza burdaki %90 insan aynı durumda.Şimdi kışın belki herkes serbest ancak baharın bu konulara yorum yapacak üye bile bulunmaz doğru düzgün normal olarak.</p><p></p><p>Ben açıkça belirteyim,tabi ki imkansız değil ancak bu işlerle ilgilenebilecek bu işlerden anlayan bir değil birkaç kişi olmalı ve özellikle aynı şehirde olmaları şart bana göre.Kesinlikle ben olumsuz düşünmüyorum bu konuda,keşke altından kalkıp böyle birşey yapabilsek ancak biraz gerçekçi düşünmek lazım.Eğer ki bu sıkıntıları aşarız diyenler varsa,ben de gerek pazarlama gerek üretim elimden ne gelirse yapmaya hazırım ancak bu açıdan da bakmak lazım işe.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 469122, member: 110"] [b]Ynt: trakkulup tohumculuk[/b] Bu konular bolca açılıyor.Ben de fikrimi belirteyim.Tabi ki muhasebeci veya bu konularda bilgili arkadaşlar abiler daha iyi bilirler ancak şöyle bir durum var,burası bir dernek veya kooperatif değil.Yani hukuken bu tarz bir iş yapılabilmesi için,bir şirket bir dernek veya bir kooperatif yapılanması olması gerek.Bu işleri kafamıza göre yapmamızın imkanı yok.Bu da öncelikle sermaye ve zamanı olan insanlar ister. Mesela konuyu açan abimize soruyorum,kendisinin de bir işte çalıştığını belirtmişti.Mesela hangi zamanda bu tarz bir olayı yapmayı planlıyor?Hadi yapıldı diyelim,burda en fazla 3-5 online üye aynı ilden,nasıl buluşulacak,nasıl görev dağılımı yapılacak?Mesela tohum için ekim işi kolay zor bir iş değil,ekmeye burdaki herkes eker.Bu işin sellektörü ruhsatı pazarlaması var.Bunlar boş zamanlarımızda yapılabilecek işler değil sonuçta,başında bulunması gereken insanlar var.Ben şimdi madem site adına bir iş yapılıyor şöyle diyeyim atıyorum dedik ki site yönetimi bu işe ön ayak olsun.Adminimiz mustafa okuyor şu an,hasan abi desen hem hayvancılık hem tarımla uğraşıyor,ben de okuyorum keza burdaki %90 insan aynı durumda.Şimdi kışın belki herkes serbest ancak baharın bu konulara yorum yapacak üye bile bulunmaz doğru düzgün normal olarak. Ben açıkça belirteyim,tabi ki imkansız değil ancak bu işlerle ilgilenebilecek bu işlerden anlayan bir değil birkaç kişi olmalı ve özellikle aynı şehirde olmaları şart bana göre.Kesinlikle ben olumsuz düşünmüyorum bu konuda,keşke altından kalkıp böyle birşey yapabilsek ancak biraz gerçekçi düşünmek lazım.Eğer ki bu sıkıntıları aşarız diyenler varsa,ben de gerek pazarlama gerek üretim elimden ne gelirse yapmaya hazırım ancak bu açıdan da bakmak lazım işe. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
trakkulup tohumculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt