PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatihcastle" data-source="post: 971335" data-attributes="member: 5956"><p><strong>Ynt: TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...</strong></p><p></p><p></p><p>Abi bize söz düşmedi bi ara elimi indirdim konusmaya nasil basladiysan öyle bitirmelisin denildi konusurken motora doğru dönmek yasak falan filan işte </p><p>Yorumuma gelince firmalar mazotu koymadan dana gözünü unutarak ve emanet (satılmış) motorlarla çekime gelmişler şahsen caseyi süremedim mazot yok diye ama özelliği yığmışlar motora jd6115r,mf5410,erkunt haşmet ve case bence süperlerdi deutz önünü aşağı hiç indiremedi,erkunt 6lı ile önünü dikti -ama çekti- nh 110 5li ile başladı erkunttan gaz aldı 6lı taktı ama pişman olup geri 5liyi taktı[emoji23] ls kalibinin isini yapti 3lu cok bile ona hattat vites gecisinde cikarttiğı gauurrrttt sesiyle damga vurdu,kubota herzamanki gibi yavaş ama sağlam adimlarla gitti pullukla,en garibi de 115+25 hp ile 140 hp ye cikan 6lı pullukla jd ,110 hp 5li pullukla erkunt haşmete yetişemedi[emoji32]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatihcastle, post: 971335, member: 5956"] [b]Ynt: TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...[/b] Abi bize söz düşmedi bi ara elimi indirdim konusmaya nasil basladiysan öyle bitirmelisin denildi konusurken motora doğru dönmek yasak falan filan işte Yorumuma gelince firmalar mazotu koymadan dana gözünü unutarak ve emanet (satılmış) motorlarla çekime gelmişler şahsen caseyi süremedim mazot yok diye ama özelliği yığmışlar motora jd6115r,mf5410,erkunt haşmet ve case bence süperlerdi deutz önünü aşağı hiç indiremedi,erkunt 6lı ile önünü dikti -ama çekti- nh 110 5li ile başladı erkunttan gaz aldı 6lı taktı ama pişman olup geri 5liyi taktı[emoji23] ls kalibinin isini yapti 3lu cok bile ona hattat vites gecisinde cikarttiğı gauurrrttt sesiyle damga vurdu,kubota herzamanki gibi yavaş ama sağlam adimlarla gitti pullukla,en garibi de 115+25 hp ile 140 hp ye cikan 6lı pullukla jd ,110 hp 5li pullukla erkunt haşmete yetişemedi[emoji32] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt