PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="b.ozyurt" data-source="post: 817816" data-attributes="member: 47"><p><strong>Ynt: TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!!</strong></p><p></p><p>İyi geceler arkadaşlar. Bütün yorumları enine boyuna okudum.Herkesin genel kaygısı çiftçiye kız verilmemesi. Kızın ailesinin bu konuya sıcak bakmaması bir yana, kızlar da ne iş yapıyosun diye sorunca böyle bir cevap karşısında bön bön bakıyolar suratınıza. Yemin ediyorum çok gerizekalı dişiler var buralarda. Hani ben kendim için çiftçiyim demiyorum şu an. Makine okuyorum ama çiftçilik aile mesleğimiz ve çok sevdiğim,yapmaktan büyük zevk aldığım ve ileride belki geçim kaynağım olabilecek bir iş diye anlatıyorum.Nesini seviyosun dediklerinde güzelce anlatıyorum. Çoğu anlamyor beni. Bir de İstanbul ' da diyorum bunları.Okuldan veya biryerlerde tanıştığım kızlara anlattığımda kimisi dalga geçiyor,kimisi aa ne iyimiş falan diyor ama hiçbiri böyle bir işinizin olmasına sıcak bakmıyor. Zaten çoğu evlenilecek insanlar değil.Sonuç olarak,evet ben de korkuyorum. Hayallerimin peşinden gitmeme destek olacak ve bu yolda beraber olacağım bir kız bulamamaktan korkuyorum. Allah hepimize güzel bir eş nasip etsin arkadaşlar. Düğün en kolay iş. Hele trakyada olursa var yaa off.</p><p>Ve merak etmeyin Alper abimizin de yakında düğününe gideriz.Hissediyorum. Traktörlerle konvoy yapıcaz alper abimize.</p><p></p><p>İyi geceler hepinize.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="b.ozyurt, post: 817816, member: 47"] [b]Ynt: TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!![/b] İyi geceler arkadaşlar. Bütün yorumları enine boyuna okudum.Herkesin genel kaygısı çiftçiye kız verilmemesi. Kızın ailesinin bu konuya sıcak bakmaması bir yana, kızlar da ne iş yapıyosun diye sorunca böyle bir cevap karşısında bön bön bakıyolar suratınıza. Yemin ediyorum çok gerizekalı dişiler var buralarda. Hani ben kendim için çiftçiyim demiyorum şu an. Makine okuyorum ama çiftçilik aile mesleğimiz ve çok sevdiğim,yapmaktan büyük zevk aldığım ve ileride belki geçim kaynağım olabilecek bir iş diye anlatıyorum.Nesini seviyosun dediklerinde güzelce anlatıyorum. Çoğu anlamyor beni. Bir de İstanbul ' da diyorum bunları.Okuldan veya biryerlerde tanıştığım kızlara anlattığımda kimisi dalga geçiyor,kimisi aa ne iyimiş falan diyor ama hiçbiri böyle bir işinizin olmasına sıcak bakmıyor. Zaten çoğu evlenilecek insanlar değil.Sonuç olarak,evet ben de korkuyorum. Hayallerimin peşinden gitmeme destek olacak ve bu yolda beraber olacağım bir kız bulamamaktan korkuyorum. Allah hepimize güzel bir eş nasip etsin arkadaşlar. Düğün en kolay iş. Hele trakyada olursa var yaa off. Ve merak etmeyin Alper abimizin de yakında düğününe gideriz.Hissediyorum. Traktörlerle konvoy yapıcaz alper abimize. İyi geceler hepinize. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt