PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 817831" data-attributes="member: 26155"><p><strong>Ynt: TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!!</strong></p><p></p><p>ibo hele senin dert ettiğin şeye bak.</p><p>Ben 34 yaşında evlendim ..</p><p>Keyif çattım o yaşa kadar</p><p>Iyikide etmişim hiç pişman değilim. </p><p>Allah hayırlısını nasip etsin..</p><p>Bu herşeyden önemli. .</p><p>Bir arkadaş yazmıştı da ben daha kapsamlı yazayım. </p><p>Hanım Güzelse huyuda iyiyse..</p><p>Evin düğün evidir ..</p><p>Gir oynaaaaa çık oyna..</p><p>Hanım çirkin huyuda pis ise..</p><p>Evin cenaze evidir...</p><p>Gir ağlaaaa çık ağla. ..</p><p>Ama ben şunu özellikle belirteyim..</p><p>Evli olanlar daha iyi bilir..</p><p>Sütü temiz olsun huyu temiz olsun...</p><p>Halini heran sorsun.suratı bir kenarda dursun..</p><p>Bunlar nasipte varsa..</p><p>Varsın birazda geç olsun..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 817831, member: 26155"] [b]Ynt: TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!![/b] ibo hele senin dert ettiğin şeye bak. Ben 34 yaşında evlendim .. Keyif çattım o yaşa kadar Iyikide etmişim hiç pişman değilim. Allah hayırlısını nasip etsin.. Bu herşeyden önemli. . Bir arkadaş yazmıştı da ben daha kapsamlı yazayım. Hanım Güzelse huyuda iyiyse.. Evin düğün evidir .. Gir oynaaaaa çık oyna.. Hanım çirkin huyuda pis ise.. Evin cenaze evidir... Gir ağlaaaa çık ağla. .. Ama ben şunu özellikle belirteyim.. Evli olanlar daha iyi bilir.. Sütü temiz olsun huyu temiz olsun... Halini heran sorsun.suratı bir kenarda dursun.. Bunlar nasipte varsa.. Varsın birazda geç olsun.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt