PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
trakkulup üyelerinin dünya görüşleri aile içine yansıyor mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 488454" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: trakkulup üyelerinin dünya görüşleri aile içine yansıyor mu?</strong></p><p></p><p>her kuşakta olur çatışma.ama ev içinde hane içinde aile içinde kalırsa çatışma görüş farklılıgı olu.ileri giderse ayrı insan lar ayrı haneler olurki buda zaten şuan türk aile yapısında değişiklik yapmak isteynelere bal şeker olur.</p><p> bizim aile yapımız bozulmamalı.görüşler fikirler ayrı olabilir.ama ayrılık olmamlı.ka,vga olmamalı.</p><p></p><p> asıl konu şu ben konuyu aile içi çatışmadan çok hani alıyoruz satıyoruz.ahkam kesiyoryuz ya böyle olmlı,şöyle olmalı gibi bu sözlerin nereye kadar gittğini ögrenmek.sosyolojik olarak.kökeni</p><p> ögerenmek.</p><p> aile içi sorunları degil ailede reisliği ögrenmek istemiştim.</p><p> hani hükümete kızarız ,millete kızarız niye oy verdiler diye.niye bunu böyle yaptılar diye...</p><p>biz bunların nersindeyiz diye merak ettim.konuyu açtım.bu işer derin işler ...bir gü-n lazım olur..belki..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 488454, member: 988"] [b]Ynt: trakkulup üyelerinin dünya görüşleri aile içine yansıyor mu?[/b] her kuşakta olur çatışma.ama ev içinde hane içinde aile içinde kalırsa çatışma görüş farklılıgı olu.ileri giderse ayrı insan lar ayrı haneler olurki buda zaten şuan türk aile yapısında değişiklik yapmak isteynelere bal şeker olur. bizim aile yapımız bozulmamalı.görüşler fikirler ayrı olabilir.ama ayrılık olmamlı.ka,vga olmamalı. asıl konu şu ben konuyu aile içi çatışmadan çok hani alıyoruz satıyoruz.ahkam kesiyoryuz ya böyle olmlı,şöyle olmalı gibi bu sözlerin nereye kadar gittğini ögrenmek.sosyolojik olarak.kökeni ögerenmek. aile içi sorunları degil ailede reisliği ögrenmek istemiştim. hani hükümete kızarız ,millete kızarız niye oy verdiler diye.niye bunu böyle yaptılar diye... biz bunların nersindeyiz diye merak ettim.konuyu açtım.bu işer derin işler ...bir gü-n lazım olur..belki.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
trakkulup üyelerinin dünya görüşleri aile içine yansıyor mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt