PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ok-yay" data-source="post: 440437" data-attributes="member: 38685"><p><strong>Ynt: TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...</strong></p><p></p><p>Yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım,sevgili kardeşlerim..</p><p>1-Bir anonim şirket batarsa aktifi ve pasifi ile batar. Aktif, şirketin arsası,binaları, makinaları, stoktaki malları,alacakları, kasasındaki para,iştirak ettiği şirketlerdeki pay değeri vb varlıklarıdır. Binası ve arsası olmayan,kirada oturan , makinaları-mesela- kiralık olan şirket kağıt üzerinde batar.Böylece alacaklılar alınabilecek ne değer varsa onu alırlar.Şirketin ortaklarının kaybı ellerindeki hissenin değeri kadardır. Şirketin ortakları aynı zamanda üretim yapılan ' yer ' in sahibi iseler ama bu yer şirketin aktifinde yoksa, şirketin batması arsanın sahiplerini hiç ilgilendirmez.Elbette , şirketin borç veya kredilerine ŞAHSİ olarak kefil olmadılarsa. Bahsedilen şirket böyle midir değil midir hiçbir bilgim yok.</p><p>2-Araziden bilgi vereyim. Üç tarafı yol.Bir tarafı E5 karayolu ve ortasından metrobüs geçiyor.Önünden Kışla caddesi geçiyor, anayol ve tramvay durağı var.Batısı E5-TEM bağlantı yolu başlangıcı ve havaalanı metrosu geçiyor.Eskiden metroya binenler üretilmiş,sevk bekleyen yüzlerce MF yi seyrederek geçiyorlardı.Üç tarafı yol.Metro,tramvay ve metrobuslada çevrili ve 100 dönüm. Buraya mütevazı (300 bin dolarlık) 5000 daire ve bir alışveriş merkezi yapamaz mısınız? veya çok daha fazlasını, çok daha fazlasını. Bi hesaplayın. Birde 3-5-10-50 milyon dolarlık şirket borçlarına bakın.Bol bol gülün sonra.Rahmetli Ahmet Uzel fabrika arazisi diye İstanbul ' un göbeğinde bir HAZİNE almış...(Nurda yatsın.Türk tarımına yaptığı katkıyı kimse inkar edemez)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ok-yay, post: 440437, member: 38685"] [b]Ynt: TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...[/b] Yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım,sevgili kardeşlerim.. 1-Bir anonim şirket batarsa aktifi ve pasifi ile batar. Aktif, şirketin arsası,binaları, makinaları, stoktaki malları,alacakları, kasasındaki para,iştirak ettiği şirketlerdeki pay değeri vb varlıklarıdır. Binası ve arsası olmayan,kirada oturan , makinaları-mesela- kiralık olan şirket kağıt üzerinde batar.Böylece alacaklılar alınabilecek ne değer varsa onu alırlar.Şirketin ortaklarının kaybı ellerindeki hissenin değeri kadardır. Şirketin ortakları aynı zamanda üretim yapılan ' yer ' in sahibi iseler ama bu yer şirketin aktifinde yoksa, şirketin batması arsanın sahiplerini hiç ilgilendirmez.Elbette , şirketin borç veya kredilerine ŞAHSİ olarak kefil olmadılarsa. Bahsedilen şirket böyle midir değil midir hiçbir bilgim yok. 2-Araziden bilgi vereyim. Üç tarafı yol.Bir tarafı E5 karayolu ve ortasından metrobüs geçiyor.Önünden Kışla caddesi geçiyor, anayol ve tramvay durağı var.Batısı E5-TEM bağlantı yolu başlangıcı ve havaalanı metrosu geçiyor.Eskiden metroya binenler üretilmiş,sevk bekleyen yüzlerce MF yi seyrederek geçiyorlardı.Üç tarafı yol.Metro,tramvay ve metrobuslada çevrili ve 100 dönüm. Buraya mütevazı (300 bin dolarlık) 5000 daire ve bir alışveriş merkezi yapamaz mısınız? veya çok daha fazlasını, çok daha fazlasını. Bi hesaplayın. Birde 3-5-10-50 milyon dolarlık şirket borçlarına bakın.Bol bol gülün sonra.Rahmetli Ahmet Uzel fabrika arazisi diye İstanbul ' un göbeğinde bir HAZİNE almış...(Nurda yatsın.Türk tarımına yaptığı katkıyı kimse inkar edemez) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt