PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 675913" data-attributes="member: 2"><p><strong>Ynt: TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Allah aşkına bana söyler misiniz, sitede ortak hareket etmeyi yasaklayan bir şey var mı? Biriniz dedi ki dernek kurduk, organizsayon yaptık, sendika kurduk, kooperatif kurduk vs. yönetim olarak sitede kim sesini çıkardı bunlara? Sizin ortak hareket planlarınıza rağbet olmayınca site suçlu mu oluyor? </p><p></p><p>Ayrıca siz bu sitede beraber birşey yapılamayacağını yeni anlamışsınız, ben defaatle bunu söyledim. Şuan ortam buna müsait değil, üye ne kadar da çok olursa olsun herkes çekingen henüz. Zamanında yine söyledim, bu sitenin buluşmalarındaki sayı yükselmeden sitede ortak bir iş olmaz. Ne zaman ki sitenin buluşmasına 150-200 kişi katılmış, bunu duyarsanız o zaman işte ortak bir adım atılır. Üyelerimizi sadece yemeğe, içmeye çağırıyoruz. Eğlenmeye çağırıyoruz buna bile gelmiyorlar, diğerlerinin olma imkanı var mı sizce? </p><p></p><p>Ve son olarak şunu söyliyim. Siyaset konuşmak, ortak hareket etmek değildir. Partileri ve şahısları övmek veya yermek bir işe yaramaz. Sadece bizim aramızı bozar, huzurumuz kaçar. Çünkü daha önce çok defa gördük, nerede siyaset kelimesinin 's'si geçse, orada kavga çıkıyor. Kavga çıkmayan bir örnek gösteremezsiniz. Siyasi liderler kavga ediyorken onlara tabi olanlar nasıl kavga etmesin? Anladığınızı umuyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 675913, member: 2"] [b]Ynt: TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...[/b] Allah aşkına bana söyler misiniz, sitede ortak hareket etmeyi yasaklayan bir şey var mı? Biriniz dedi ki dernek kurduk, organizsayon yaptık, sendika kurduk, kooperatif kurduk vs. yönetim olarak sitede kim sesini çıkardı bunlara? Sizin ortak hareket planlarınıza rağbet olmayınca site suçlu mu oluyor? Ayrıca siz bu sitede beraber birşey yapılamayacağını yeni anlamışsınız, ben defaatle bunu söyledim. Şuan ortam buna müsait değil, üye ne kadar da çok olursa olsun herkes çekingen henüz. Zamanında yine söyledim, bu sitenin buluşmalarındaki sayı yükselmeden sitede ortak bir iş olmaz. Ne zaman ki sitenin buluşmasına 150-200 kişi katılmış, bunu duyarsanız o zaman işte ortak bir adım atılır. Üyelerimizi sadece yemeğe, içmeye çağırıyoruz. Eğlenmeye çağırıyoruz buna bile gelmiyorlar, diğerlerinin olma imkanı var mı sizce? Ve son olarak şunu söyliyim. Siyaset konuşmak, ortak hareket etmek değildir. Partileri ve şahısları övmek veya yermek bir işe yaramaz. Sadece bizim aramızı bozar, huzurumuz kaçar. Çünkü daha önce çok defa gördük, nerede siyaset kelimesinin 's'si geçse, orada kavga çıkıyor. Kavga çıkmayan bir örnek gösteremezsiniz. Siyasi liderler kavga ediyorken onlara tabi olanlar nasıl kavga etmesin? Anladığınızı umuyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt