PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör Alıcam Yardım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Huseyin737" data-source="post: 1186584" data-attributes="member: 78990"><p>Fikirleriniz çok güzel daha önce süt sığırcılığı yaparken 2 traktörün vardı 1 tanesi jhondere 5065 e kepceliydi diğer traktör jhon deere 5105 m bu traktörler çok güzeldi 500 kğ balya yaptırıyorum kepçeli traktör yükleme yapıyordu bu traktörleri alsam ekipman komşumuz var şimdilik ondan idare ederim onun traktorleride 110 TD uyar yani böyle yapsam olurmu çünkü ilerde işimi görmeyecek 2 traktör alırsam 2 sene sonra hem tarım hemde hayvan işleri artacak birde ekipmanlar küçükse zaman kaybı ben aslında iyi yönetiyordu makinalar beni batirmiyodu işçiler ozenmiyodu ve bende çok ilgilenmiyodum ama şimdi aklım başımda çok şükür çok bilgi edindim Hollanda'daki çiftlikleri gezdim gördüm nasıl yaptıklarını ve Türkiye'de de çok yer gezdim bir çok çeşit bu sefer ahır tipi hayvan refahı rasyon hazırlama Ve yem bitkileri ekimi slaj bir çok bilgi öğrendim ahırdaki bütün herşeyin nasıl olacağına kadar hepsini can kulağıyla dinleyip uygulanan yerlerde gordum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huseyin737, post: 1186584, member: 78990"] Fikirleriniz çok güzel daha önce süt sığırcılığı yaparken 2 traktörün vardı 1 tanesi jhondere 5065 e kepceliydi diğer traktör jhon deere 5105 m bu traktörler çok güzeldi 500 kğ balya yaptırıyorum kepçeli traktör yükleme yapıyordu bu traktörleri alsam ekipman komşumuz var şimdilik ondan idare ederim onun traktorleride 110 TD uyar yani böyle yapsam olurmu çünkü ilerde işimi görmeyecek 2 traktör alırsam 2 sene sonra hem tarım hemde hayvan işleri artacak birde ekipmanlar küçükse zaman kaybı ben aslında iyi yönetiyordu makinalar beni batirmiyodu işçiler ozenmiyodu ve bende çok ilgilenmiyodum ama şimdi aklım başımda çok şükür çok bilgi edindim Hollanda'daki çiftlikleri gezdim gördüm nasıl yaptıklarını ve Türkiye'de de çok yer gezdim bir çok çeşit bu sefer ahır tipi hayvan refahı rasyon hazırlama Ve yem bitkileri ekimi slaj bir çok bilgi öğrendim ahırdaki bütün herşeyin nasıl olacağına kadar hepsini can kulağıyla dinleyip uygulanan yerlerde gordum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör Alıcam Yardım...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt