PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör Alıcam Yardım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilhan_mkp" data-source="post: 1186606" data-attributes="member: 74001"><p>bu traktörleri yine işçiler kullanacak td110 için 80bin ikinci eli bulunur.</p><p>mf 3.105d daha eski ama işçi eline vermeye daha müsait 60bin civarına bulunur.</p><p>3.105d çift sıra slaj makinası büyük gobleler hepsiyle güzel çalışılır hiç bir işçi mızıklayamaz gücü yetmiyo vitesi uymuyo diyemez.</p><p>yem karma içinde sabit çalışacak bir traktör ihtiyacınız olacak.</p><p>daha önce aldığınız johdeer ikiside çiftlik için lüks makinalar tok adam işi.</p><p>Siz şimdiden iki yıl sonrayı düşünüyorsunuz ama aynı güçlerde en ucuz ne var onlara bakın çünkü bu traktör piyasaya çalışmayacak çiftlikte çalışan traktörde intercoler gerekmez 24saat çalışma neredeyse hiç olmaz.</p><p>yine şahsi fikrim işçi eline orijinal kepçeli traktöre gerek yok eski bir traktöre 15bin TL verip kepçe taktırın.</p><p>bu traktörler ekipman olarak neyle çalışacak.</p><p>bu arada ben bahsi geçen traktörleri kullanmadım td110 çok çok daha iyi bile olabilir ama maliyetleri kısmanız gerek o kesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilhan_mkp, post: 1186606, member: 74001"] bu traktörleri yine işçiler kullanacak td110 için 80bin ikinci eli bulunur. mf 3.105d daha eski ama işçi eline vermeye daha müsait 60bin civarına bulunur. 3.105d çift sıra slaj makinası büyük gobleler hepsiyle güzel çalışılır hiç bir işçi mızıklayamaz gücü yetmiyo vitesi uymuyo diyemez. yem karma içinde sabit çalışacak bir traktör ihtiyacınız olacak. daha önce aldığınız johdeer ikiside çiftlik için lüks makinalar tok adam işi. Siz şimdiden iki yıl sonrayı düşünüyorsunuz ama aynı güçlerde en ucuz ne var onlara bakın çünkü bu traktör piyasaya çalışmayacak çiftlikte çalışan traktörde intercoler gerekmez 24saat çalışma neredeyse hiç olmaz. yine şahsi fikrim işçi eline orijinal kepçeli traktöre gerek yok eski bir traktöre 15bin TL verip kepçe taktırın. bu traktörler ekipman olarak neyle çalışacak. bu arada ben bahsi geçen traktörleri kullanmadım td110 çok çok daha iyi bile olabilir ama maliyetleri kısmanız gerek o kesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör Alıcam Yardım...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt