PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Traktör alımı yardım lazı8m
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keltaşlı" data-source="post: 1036635" data-attributes="member: 15411"><p>Balya taşıma yani römork çekme ozellikle egimli arazide motor gücünden çok çeki gücü belirleyicidir. Çeki gücünden kastim 4*4, ileri asılma kuvveti. 266 nin cekeri olsa keske sende, fazla bile gelir. Misal 286g 4*4 olsa balya yukleme yapmak icin egimli tarlada dolaşirken seri 2. Vites cekebilcek gucte olsa bile takamicaksin, balyalar sallancak, duscek diye zaten yavas gitcen. En son halat ip baglayip saglamlayinca bu sefer römork devrilmesin diye yavaş gitcen. 286g misal 86 gr mazot yakti, 266 olsa 66 gr mazot yakcak. Bu zamanda yakit herşey bence. Keşke imkan olsa bi tt55 4*4 traktorle senin yaptigin isleri yapsan dedigimi anlicaksin. 40 donume pulluk atsan 2 gun surer. 70 hp olsa 1 gunde bitmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keltaşlı, post: 1036635, member: 15411"] Balya taşıma yani römork çekme ozellikle egimli arazide motor gücünden çok çeki gücü belirleyicidir. Çeki gücünden kastim 4*4, ileri asılma kuvveti. 266 nin cekeri olsa keske sende, fazla bile gelir. Misal 286g 4*4 olsa balya yukleme yapmak icin egimli tarlada dolaşirken seri 2. Vites cekebilcek gucte olsa bile takamicaksin, balyalar sallancak, duscek diye zaten yavas gitcen. En son halat ip baglayip saglamlayinca bu sefer römork devrilmesin diye yavaş gitcen. 286g misal 86 gr mazot yakti, 266 olsa 66 gr mazot yakcak. Bu zamanda yakit herşey bence. Keşke imkan olsa bi tt55 4*4 traktorle senin yaptigin isleri yapsan dedigimi anlicaksin. 40 donume pulluk atsan 2 gun surer. 70 hp olsa 1 gunde bitmez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Traktör alımı yardım lazı8m
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt