PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Traktör alımı yardım lazı8m
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aaysberkk" data-source="post: 1036709" data-attributes="member: 50862"><p>kardesım oncelıkle kendınden buyuklere saygılı olmalısın almıssın td yı ama buradakı yenı traktör alcak kardesımıze ve bu yazıları okuyup fıkır sahıbı olacak tarafsızca anlatmalıyız senın demek ıstedıgın guc uretmek ıse ıveco motor dunya capında kalıtelı bır motor ve kendını kanıtlamıstır guc uretımınde td nın cakma eskı tıp morotundan daha verımlı guc uretır ayrıca farmal 95 105 115 motorların motor ları neymıs bır bak ıstersenn bu serının en kucuk traktörü td 65d mı 65c nın td yı nasıl tepeledıgı acık ve nettır esit bır karsılastırma saymıyorum td 65 3 pıston 65c 4 pıston esıt sartlarda td 75 ile jx75c tarlaya gırsın pullukta yakıtta ve cekıste td yı tepeler casenın fanatık olsam jx75 maxpıro modelını soylerdım kı td 75 ile aynı dır artısıda vıtes sayısı ve motor uzerındekı pompasıdırr konuyu acan kardesımızın tarımsal falıyetleri icin case nın jxc serısı cok ıdeal oldugu dusuncesıyle jxc serısıne yonlendırıyoruzz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aaysberkk, post: 1036709, member: 50862"] kardesım oncelıkle kendınden buyuklere saygılı olmalısın almıssın td yı ama buradakı yenı traktör alcak kardesımıze ve bu yazıları okuyup fıkır sahıbı olacak tarafsızca anlatmalıyız senın demek ıstedıgın guc uretmek ıse ıveco motor dunya capında kalıtelı bır motor ve kendını kanıtlamıstır guc uretımınde td nın cakma eskı tıp morotundan daha verımlı guc uretır ayrıca farmal 95 105 115 motorların motor ları neymıs bır bak ıstersenn bu serının en kucuk traktörü td 65d mı 65c nın td yı nasıl tepeledıgı acık ve nettır esit bır karsılastırma saymıyorum td 65 3 pıston 65c 4 pıston esıt sartlarda td 75 ile jx75c tarlaya gırsın pullukta yakıtta ve cekıste td yı tepeler casenın fanatık olsam jx75 maxpıro modelını soylerdım kı td 75 ile aynı dır artısıda vıtes sayısı ve motor uzerındekı pompasıdırr konuyu acan kardesımızın tarımsal falıyetleri icin case nın jxc serısı cok ıdeal oldugu dusuncesıyle jxc serısıne yonlendırıyoruzz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Traktör alımı yardım lazı8m
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt