PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Traktör alımı yardım lazı8m
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fyaglikara" data-source="post: 1036770" data-attributes="member: 56616"><p>saygısızlık içieren bişey söyledigimi düşünmüyorum. ben fikirlerimi söyledim sende fikirlerini söylemkte hatta benimkileri yanlış bulmakta özgürsün. cümlelerimi saygılarımla diyerek bitirdim. kimsey ile saygı konusunda tartışacak değilim. senin yaşın 30 benimki 26 evliyim bi çocuk babasıyım.. abi diye hitap etmediğim için saygısızlık olarak algılıyorsan kusura bakma kardeşim abilik farklı bi olay. traktör konusuda ne demek istedigimi cok yanlıs anlamıssınız max tork üretimi, tork egrisi, tork rezervi gibi konulara hiç girmedim. söylemek istedigim suydu jxc 75 alıcagıma 65 alırım. td 110 alıcagıma 100 veya 90 alırım. ama bi serinin en büyük traktörünü asla almam sebebi de aynı motorda biri 75 bg biri 110 bg üretiyosa bu tamamen yakıtla alakalıdır. (pompa ayarı, turbo büyüklügü) daha düz mantıkla bi adam 75 bg iş yaparsa mı da cabuk ölür yoksa 110 bg lik iş yaparsa mı ? jxc max yükte ama tdd min yükte.. bunu demek istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fyaglikara, post: 1036770, member: 56616"] saygısızlık içieren bişey söyledigimi düşünmüyorum. ben fikirlerimi söyledim sende fikirlerini söylemkte hatta benimkileri yanlış bulmakta özgürsün. cümlelerimi saygılarımla diyerek bitirdim. kimsey ile saygı konusunda tartışacak değilim. senin yaşın 30 benimki 26 evliyim bi çocuk babasıyım.. abi diye hitap etmediğim için saygısızlık olarak algılıyorsan kusura bakma kardeşim abilik farklı bi olay. traktör konusuda ne demek istedigimi cok yanlıs anlamıssınız max tork üretimi, tork egrisi, tork rezervi gibi konulara hiç girmedim. söylemek istedigim suydu jxc 75 alıcagıma 65 alırım. td 110 alıcagıma 100 veya 90 alırım. ama bi serinin en büyük traktörünü asla almam sebebi de aynı motorda biri 75 bg biri 110 bg üretiyosa bu tamamen yakıtla alakalıdır. (pompa ayarı, turbo büyüklügü) daha düz mantıkla bi adam 75 bg iş yaparsa mı da cabuk ölür yoksa 110 bg lik iş yaparsa mı ? jxc max yükte ama tdd min yükte.. bunu demek istedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Traktör alımı yardım lazı8m
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt