PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
traktör alırken değişmesi gereken önemli bir konu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 154974" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: traktör alırken değişmesi gereken önemli bir konu</strong></p><p></p><p>sızın yazdıklarınıza gore ben salagım ya</p><p>neden dersenız 1000 dk yer ekıyorum 285 s var bunu 150 sı devamlı pancar 100 dk rıda degısık alternatıf urun olur gıdıp bankadan traktor almıyorum pesınım olsun ole dıyorum 2 senedırde bı oyana bı buyana kosuyom</p><p>ha babamda cıftceker var sıkısınca alıyom dedenınde 640 ı var ama hayalımdekı motoru bı turlu alamadım ılla bısıler oluyor</p><p>bankaya kesınlıkle yanasmam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 154974, member: 4065"] [b]Ynt: traktör alırken değişmesi gereken önemli bir konu[/b] sızın yazdıklarınıza gore ben salagım ya neden dersenız 1000 dk yer ekıyorum 285 s var bunu 150 sı devamlı pancar 100 dk rıda degısık alternatıf urun olur gıdıp bankadan traktor almıyorum pesınım olsun ole dıyorum 2 senedırde bı oyana bı buyana kosuyom ha babamda cıftceker var sıkısınca alıyom dedenınde 640 ı var ama hayalımdekı motoru bı turlu alamadım ılla bısıler oluyor bankaya kesınlıkle yanasmam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
traktör alırken değişmesi gereken önemli bir konu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt