PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör almak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cengizhan-KILIÇ" data-source="post: 1143144" data-attributes="member: 77710"><p>yanlış yönlendirme değil Görkemim burda piyasaya çalışan çoğu kişi cnh grubu kullanıyor neden adam adanadada yedek parça ihtiyacını temin edebiliyor hemen istanbuldada işi aksamıyor ona bakaraktan öneriyor insanlar, nh kötü bi marka değil bence kötü olsa zaten her yeni çıkan modeli satmaz peynir ekmek gibi bide çok yakıyor diye bi furya var almış başını gidiyor benim td80 3 piston motor 4-14 pullukla 1.5-1.8 litre civarı yakıyor iyi yani bu yakıt benim için klima açık haldeyken durum böyle bide arz ve talep meselesi adam bakıyor diyor özellikli motorun arızası çok olur diye yanaşmıyor daha sade modellere yöneliyor burdanda nh alsın diye bir mesaj vermiyorum öyle anlaşılmasın herkesin kendi tercihi istediğini alsın ama en çok seçenek gene nh de fiyat ve model bakımından</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cengizhan-KILIÇ, post: 1143144, member: 77710"] yanlış yönlendirme değil Görkemim burda piyasaya çalışan çoğu kişi cnh grubu kullanıyor neden adam adanadada yedek parça ihtiyacını temin edebiliyor hemen istanbuldada işi aksamıyor ona bakaraktan öneriyor insanlar, nh kötü bi marka değil bence kötü olsa zaten her yeni çıkan modeli satmaz peynir ekmek gibi bide çok yakıyor diye bi furya var almış başını gidiyor benim td80 3 piston motor 4-14 pullukla 1.5-1.8 litre civarı yakıyor iyi yani bu yakıt benim için klima açık haldeyken durum böyle bide arz ve talep meselesi adam bakıyor diyor özellikli motorun arızası çok olur diye yanaşmıyor daha sade modellere yöneliyor burdanda nh alsın diye bir mesaj vermiyorum öyle anlaşılmasın herkesin kendi tercihi istediğini alsın ama en çok seçenek gene nh de fiyat ve model bakımından [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör almak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt