PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör almak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Huseyin86" data-source="post: 1143191" data-attributes="member: 74864"><p>Zaten en iyi dediğiniz traktörün bile dandigi geliyor Avrupa veya Amerika için üretilen modellerle Türkiye için üretilen modeller için her alanda bariz bir fark var biz neyin kafasını yaşıyoruz.. mesela benim eski traktör 640 mavi gövde Avrupa traktör hiç gördünüz mü ülkemizde bunların 4 cekerini bana da sorulacak olursa imkanım olsa şimdi gider tüm modelleri gömer ihtiyaca göre Fiat 1000 dt 1300 DT veya 1500 DT alırım ve aynı beygirdeki tüm marka modellere açık ara fark atar derim ama şu bir gerçek biz inanmasakta hala 3. Sınıf ulkeyiz neden mi elin yaptıklarıyla kıyaslama yapıyoruz yerli ve iyi olduğunu düşündüğünüz markalarla her alanda rekabet edebilecek ürünümüz az.. yok demiyorum yok denecek kadar az hadi lan ben Tumosan kullanıyorum hattat kullanıyorum Erkunt kullanıyor vs diyebilirsiniz haklısınız da bende Tumosan kullanıyorum ama neden traktöre ayirabilecek butcemin azlığından aldım Tümosan işimize görüyor şükür memnunum ama kazın ayağı farklı orantısız güç diyen var kalitesiz malzeme diyen var konfor yok diyen var var oğlu var ama para verip git şu traktorü al diyeni görmedim.. onun için elindekinin kıymetini bilip milletinkine laf atmamak lazım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huseyin86, post: 1143191, member: 74864"] Zaten en iyi dediğiniz traktörün bile dandigi geliyor Avrupa veya Amerika için üretilen modellerle Türkiye için üretilen modeller için her alanda bariz bir fark var biz neyin kafasını yaşıyoruz.. mesela benim eski traktör 640 mavi gövde Avrupa traktör hiç gördünüz mü ülkemizde bunların 4 cekerini bana da sorulacak olursa imkanım olsa şimdi gider tüm modelleri gömer ihtiyaca göre Fiat 1000 dt 1300 DT veya 1500 DT alırım ve aynı beygirdeki tüm marka modellere açık ara fark atar derim ama şu bir gerçek biz inanmasakta hala 3. Sınıf ulkeyiz neden mi elin yaptıklarıyla kıyaslama yapıyoruz yerli ve iyi olduğunu düşündüğünüz markalarla her alanda rekabet edebilecek ürünümüz az.. yok demiyorum yok denecek kadar az hadi lan ben Tumosan kullanıyorum hattat kullanıyorum Erkunt kullanıyor vs diyebilirsiniz haklısınız da bende Tumosan kullanıyorum ama neden traktöre ayirabilecek butcemin azlığından aldım Tümosan işimize görüyor şükür memnunum ama kazın ayağı farklı orantısız güç diyen var kalitesiz malzeme diyen var konfor yok diyen var var oğlu var ama para verip git şu traktorü al diyeni görmedim.. onun için elindekinin kıymetini bilip milletinkine laf atmamak lazım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör almak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt