PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör almak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="landini_ankara" data-source="post: 1143345" data-attributes="member: 77706"><p>burda tartışmalar çok şiddetli buna gerek yok bugün okudum yazılanları arkadaşlar yapmayın bana sorulan soruya cevap verecek olursam.</p><p>sıfır traktörde fiyatlar bölgelerde değişkenlik göstermesinin sebebi satan arkadaşın planlaması ile ilgili rakip yoksa sen pahalı almak zorundasın en çok rekabet nerdeyse pazar payı nerde çok dağınıksa en ucuz makina ordan çıkar . senin köyüne başka markalar giriyorsa buna sevinmelisin bu senin işine yarayacak makinayı daha ucuza almanı sağlayacak. tüm çiftçiler aynı markada yoğunlaşırsa adam nede olsa satıyorum değip kaliteği düşürüyor. bunu tümosanda gördük şimdi bucuk koydu tasarım geldi kalite arttı ama işte bazı sıkıntılar unutulmuyor. şimdi aynı hatayı çok büyük en beğendiklerinizde yapıyor çinden traktör getiriyor yerli üretimde işçilikten kaçıyor. önemli not burda marka savunuculuğu sadece çiftçiye zarar verir. ben şimdi landini satıyorum şunu diye bilirmiyim hepiniz landini alın dünyanın en iyi traktörü bu denir mi. her toprak yapısının iklimin müşterinin fiziksel ve ruhsal yapısı bir traktör tasarımı istiyor uyarsa onu alır ama marka yoğunlaşması tekelciliği doğurur ve bundan faydalanmak isteyen satıcı sizden faydalanır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="landini_ankara, post: 1143345, member: 77706"] burda tartışmalar çok şiddetli buna gerek yok bugün okudum yazılanları arkadaşlar yapmayın bana sorulan soruya cevap verecek olursam. sıfır traktörde fiyatlar bölgelerde değişkenlik göstermesinin sebebi satan arkadaşın planlaması ile ilgili rakip yoksa sen pahalı almak zorundasın en çok rekabet nerdeyse pazar payı nerde çok dağınıksa en ucuz makina ordan çıkar . senin köyüne başka markalar giriyorsa buna sevinmelisin bu senin işine yarayacak makinayı daha ucuza almanı sağlayacak. tüm çiftçiler aynı markada yoğunlaşırsa adam nede olsa satıyorum değip kaliteği düşürüyor. bunu tümosanda gördük şimdi bucuk koydu tasarım geldi kalite arttı ama işte bazı sıkıntılar unutulmuyor. şimdi aynı hatayı çok büyük en beğendiklerinizde yapıyor çinden traktör getiriyor yerli üretimde işçilikten kaçıyor. önemli not burda marka savunuculuğu sadece çiftçiye zarar verir. ben şimdi landini satıyorum şunu diye bilirmiyim hepiniz landini alın dünyanın en iyi traktörü bu denir mi. her toprak yapısının iklimin müşterinin fiziksel ve ruhsal yapısı bir traktör tasarımı istiyor uyarsa onu alır ama marka yoğunlaşması tekelciliği doğurur ve bundan faydalanmak isteyen satıcı sizden faydalanır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör almak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt