PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Bereket TV Organizasyonları
Traktör Arena / 1. Bölüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 995302" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: Traktör Arena / 1. Bölüm</strong></p><p></p><p>Böyle bir sosyal projeyi görmeyip baltalamak için aynı balta gibi adam olmak lazım. Keşke reklam kokan hareketler başka noktalarda aransa. Devlet tohum üretme çiftliklerinin bir kısımının özelleştirilip tohum üretimini baltaladığından bihabersiniz. Teşvik yerine tehdit. Avrupa ' da ve özellikle Amerika ' da devletin çiftçilik yapan kesime nekadar önem verdiğinden ve bilhassa daha özel bir şekilde aile çiftliklerini desteklediğinden bi habersiniz. Şu konu başlığına bak geldiği noktaya bak. Kardeşim bu salak magazin programları, evlenme programları, kaynana programları, haftada 55 tane ortalama 110 ar dakikalık insan oyalayan ahlak bozan dizi programları benim dönemimde gelmedi benim çocukluğumda yoktu sadece 100 dakikalık yabancı filmler vardı birkaçta komik aile dizisi birde vahşi güzel vardı onuda malumun biri getirdi bilirsiniz o malum şahsı yılbaşından yılbaşına bi dansöz çıkardı tv lerde okadar peki bunlar kimin döneminde geldi ? Ama para çeviriyor dimi para getiriyor cebe dimi zengini daha zengin ediyor dimi. Elhamdülillah müslümanız yani iyiki müslümanız tv lerimiz eğitim programlarıyla doldu dini vecibelerimizi yerine getirebildiğimiz ufkumuzu açan programlarla dolu Elhamdülillah müslümanız iyiki müslimiz alkolü yasakladık ama rtük le göz banyosunu yasaklayamıyoruz ilginçtir çocuklar bunları görerek yetişiyor ve küçük yaşta eğilimler başlıyor yazıktır. Bilirim küçüklüğümde kanallara ceza yağardı 3 gün 5 gün kanal kapanırdı neden cezalı olduğuna dairde yazı geçerdi kimsenin gıkı çıkmazdı en son nezaman rtük herhangi bir kanala göz banyosu yaptırdığı için yayın cezası getirdi hiç ama hiç hatırlamıyorum ama Elhamdülillah müslümanız maşallah işimize gelmeyen olursa da maddi ceza yağdırıyoruz ya da kökten kapatıyoruz malınada el koyuyoruz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 995302, member: 51323"] [b]Ynt: Traktör Arena / 1. Bölüm[/b] Böyle bir sosyal projeyi görmeyip baltalamak için aynı balta gibi adam olmak lazım. Keşke reklam kokan hareketler başka noktalarda aransa. Devlet tohum üretme çiftliklerinin bir kısımının özelleştirilip tohum üretimini baltaladığından bihabersiniz. Teşvik yerine tehdit. Avrupa ' da ve özellikle Amerika ' da devletin çiftçilik yapan kesime nekadar önem verdiğinden ve bilhassa daha özel bir şekilde aile çiftliklerini desteklediğinden bi habersiniz. Şu konu başlığına bak geldiği noktaya bak. Kardeşim bu salak magazin programları, evlenme programları, kaynana programları, haftada 55 tane ortalama 110 ar dakikalık insan oyalayan ahlak bozan dizi programları benim dönemimde gelmedi benim çocukluğumda yoktu sadece 100 dakikalık yabancı filmler vardı birkaçta komik aile dizisi birde vahşi güzel vardı onuda malumun biri getirdi bilirsiniz o malum şahsı yılbaşından yılbaşına bi dansöz çıkardı tv lerde okadar peki bunlar kimin döneminde geldi ? Ama para çeviriyor dimi para getiriyor cebe dimi zengini daha zengin ediyor dimi. Elhamdülillah müslümanız yani iyiki müslümanız tv lerimiz eğitim programlarıyla doldu dini vecibelerimizi yerine getirebildiğimiz ufkumuzu açan programlarla dolu Elhamdülillah müslümanız iyiki müslimiz alkolü yasakladık ama rtük le göz banyosunu yasaklayamıyoruz ilginçtir çocuklar bunları görerek yetişiyor ve küçük yaşta eğilimler başlıyor yazıktır. Bilirim küçüklüğümde kanallara ceza yağardı 3 gün 5 gün kanal kapanırdı neden cezalı olduğuna dairde yazı geçerdi kimsenin gıkı çıkmazdı en son nezaman rtük herhangi bir kanala göz banyosu yaptırdığı için yayın cezası getirdi hiç ama hiç hatırlamıyorum ama Elhamdülillah müslümanız maşallah işimize gelmeyen olursa da maddi ceza yağdırıyoruz ya da kökten kapatıyoruz malınada el koyuyoruz.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Bereket TV Organizasyonları
Traktör Arena / 1. Bölüm
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt