PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TRAKTOR ARKA LASTİGİNE SU DOLDURMAK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adanalı_01" data-source="post: 140754" data-attributes="member: 4826"><p><strong>Ynt: TRAKTOR ARKA LASTİGİNE SU DOLDURMAK</strong></p><p></p><p>alemdar arkadas senin traktrün arkası hafifse doldur faydası cok ben her zaman doldurum gereken traktöre mesala bende 285s var arkaya su doldurma bizim buralarda beş kuruş etmez hiç cekmez at gitsin cöpe yani... masseylere su koymazsan cekmez bende 8066 fiatvar oda öyle su koymazsan oda cemez 3105 masseyvar 4wd onada su koyma cekmez dewamlı pati sinir olurum.. rezil olurum hersey oluyor yani insan mesala john deere var büyük 6515 6 silindir ona koymuyoruz nden gerek yok patinaj yapmıyor 6 ton agırlıgı var arkadaş sana birsey söyleyim mi patinaj yapan traktöre acımayacan benim gibi basacan suyu okeyy hadi kib grşrz... güçç*-* güçç*-* güçç*-*güc herzaman iyidir gücten zarar gelmez...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adanalı_01, post: 140754, member: 4826"] [b]Ynt: TRAKTOR ARKA LASTİGİNE SU DOLDURMAK[/b] alemdar arkadas senin traktrün arkası hafifse doldur faydası cok ben her zaman doldurum gereken traktöre mesala bende 285s var arkaya su doldurma bizim buralarda beş kuruş etmez hiç cekmez at gitsin cöpe yani... masseylere su koymazsan cekmez bende 8066 fiatvar oda öyle su koymazsan oda cemez 3105 masseyvar 4wd onada su koyma cekmez dewamlı pati sinir olurum.. rezil olurum hersey oluyor yani insan mesala john deere var büyük 6515 6 silindir ona koymuyoruz nden gerek yok patinaj yapmıyor 6 ton agırlıgı var arkadaş sana birsey söyleyim mi patinaj yapan traktöre acımayacan benim gibi basacan suyu okeyy hadi kib grşrz... güçç*-* güçç*-* güçç*-*güc herzaman iyidir gücten zarar gelmez... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TRAKTOR ARKA LASTİGİNE SU DOLDURMAK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt