PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör BACKHOE-Böylesini İLK Gördüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="memduh44" data-source="post: 916490" data-attributes="member: 14944"><p><strong>Ynt: Traktör BACKHOE-Böylesini İLK Gördüm</strong></p><p></p><p>bu normal jcb ler gibi duruyo bendeki kazıcı ya çok benzerlikleri var ayak kısmı falan bendekinin aynısı yalnız bunun kumanda kolları koltuğun yan tarafında galiba tabi bizimki bundan çok küçük ama sistem olarak aynı gibi bizdeki 2.5 metre derinliğe kadar kazabiliyo 3.5 metre de uzama payı var bende toprak yükledim römorka ama bu kadar uzakta kalırsa yükleme yapamaz ama fotodaki normal kepçeler gibi özkan kardeş senin dediğin gibi kuyruk miline takılan pompası var yağ tankı da şasenin içinde birde sana bi sorum olacak bu makinayı biz yılda bir iki defa kullanıyoruz yani ihtiyaç oldukça boş zamanlarda depoda kapalı yerde muhafaza ediyoruz merak ettiğim bu beklemekten dolayı bunun hortumları falan yıpranırmı sonuçta içinde devamlı yağ kalıyo yoksa bu hortumlar çok dayanıklı bi malzememi yani beklemeden dolayı deforme olmuyo mu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memduh44, post: 916490, member: 14944"] [b]Ynt: Traktör BACKHOE-Böylesini İLK Gördüm[/b] bu normal jcb ler gibi duruyo bendeki kazıcı ya çok benzerlikleri var ayak kısmı falan bendekinin aynısı yalnız bunun kumanda kolları koltuğun yan tarafında galiba tabi bizimki bundan çok küçük ama sistem olarak aynı gibi bizdeki 2.5 metre derinliğe kadar kazabiliyo 3.5 metre de uzama payı var bende toprak yükledim römorka ama bu kadar uzakta kalırsa yükleme yapamaz ama fotodaki normal kepçeler gibi özkan kardeş senin dediğin gibi kuyruk miline takılan pompası var yağ tankı da şasenin içinde birde sana bi sorum olacak bu makinayı biz yılda bir iki defa kullanıyoruz yani ihtiyaç oldukça boş zamanlarda depoda kapalı yerde muhafaza ediyoruz merak ettiğim bu beklemekten dolayı bunun hortumları falan yıpranırmı sonuçta içinde devamlı yağ kalıyo yoksa bu hortumlar çok dayanıklı bi malzememi yani beklemeden dolayı deforme olmuyo mu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör BACKHOE-Böylesini İLK Gördüm
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt