PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör BACKHOE-Böylesini İLK Gördüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 916921" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: Traktör BACKHOE-Böylesini İLK Gördüm</strong></p><p></p><p>abi normal JCB-Hidromek hortumları baya sağlamdır.. basınçta fazla zaten.. traktöre takılanları yakından gördüm ama özellikle hortumlarını incelemedim.. büyük ihtimalle debide düşüktür kalitede..</p><p></p><p>biz her sene hidromeğin bikaç hortumunu değişiyoz ama ömrü dolduğundan değil.. taşa kayaya denk gelip çatlattığımızdan, koptuğundan.. vs.</p><p></p><p>ama ne olursa olsun sıradan değiller içleri çelik telli galiba baya sağlamlar.. özellikle kıvrımlı yerler zamanla çatlıyo evet.. </p><p></p><p>ama patlayıp yağ kaçırana kadar devam etmeli.. hangisi patlarsa sadece o değişcek.. aslında hepsi kabaca 300-500 TL tutar tahmini.. ama gerek yok.. </p><p></p><p><strong>yerinde olsam gittiği yere kadar gitsin.. patlayanı EN iyi kalite hortumla değiştir.. zamanla hepsi değişmiş olcak zaten.. yalnız hortumu değişirken dediğim gibi 'farkını verip iyisinden taktır' demessen elinde ne varsa normal bişe takar geçer hortumcu.. aynı lastikler gibi onlarda kalite kalite petlasla/lassa gibi..</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>bide aşırı güneş-soğuk hortumun ömründen yer.. kapalı bi garaja koydumu tamamdır..</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 916921, member: 46698"] [b]Ynt: Traktör BACKHOE-Böylesini İLK Gördüm[/b] abi normal JCB-Hidromek hortumları baya sağlamdır.. basınçta fazla zaten.. traktöre takılanları yakından gördüm ama özellikle hortumlarını incelemedim.. büyük ihtimalle debide düşüktür kalitede.. biz her sene hidromeğin bikaç hortumunu değişiyoz ama ömrü dolduğundan değil.. taşa kayaya denk gelip çatlattığımızdan, koptuğundan.. vs. ama ne olursa olsun sıradan değiller içleri çelik telli galiba baya sağlamlar.. özellikle kıvrımlı yerler zamanla çatlıyo evet.. ama patlayıp yağ kaçırana kadar devam etmeli.. hangisi patlarsa sadece o değişcek.. aslında hepsi kabaca 300-500 TL tutar tahmini.. ama gerek yok.. [b]yerinde olsam gittiği yere kadar gitsin.. patlayanı EN iyi kalite hortumla değiştir.. zamanla hepsi değişmiş olcak zaten.. yalnız hortumu değişirken dediğim gibi 'farkını verip iyisinden taktır' demessen elinde ne varsa normal bişe takar geçer hortumcu.. aynı lastikler gibi onlarda kalite kalite petlasla/lassa gibi.. bide aşırı güneş-soğuk hortumun ömründen yer.. kapalı bi garaja koydumu tamamdır..[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör BACKHOE-Böylesini İLK Gördüm
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt