PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
traktör çekici lastiklerinde , yumuşak lastikmi , sert lastikmi çabuk aşınır...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 175051" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: traktör çekici lastiklerinde , yumuşak lastikmi , sert lastikmi çabuk aşınır...</strong></p><p></p><p>Lastik alırken;önce yaşadığınız yerin iklim koşullarına dikkat edeceksin.Yumşak lastikler yumşak olması için değil soğuk iklimlerde çalışması için imal edilmiştir.sert lastiklerde sıcak bölgelerde.lastikler üretildiği ülkelerin sıcaklık ve yağış karekterlerine göre yapılır.ben antalya yada adana da olsam pirelli takardım.fakat bunula beraber anadolu nun iç kesimlerinde yazlar çok sıcak kışlar çok soğuk geçer.sert lastik takarsanız kışın yanakları çatlar.memnun kalmazsın.Alman lastikleri yumşaktır.Yağmurun çok yağdığı bir devlet olduğu için.dolayısıyla çamurda çok.lastiklerin tırnak araları geniştir ki lastik dönerken çamuru atsın.fulda continental gibi.türkiye iklimine en uygun devlet amerika diyebilirim.lassa amerikan menşelidir.birde lastik alırken traktörün ağırlığını,beygir gücüne kıyasla iz genişliği nasıl.kullandığınız remork iki yada 4 tekerli mi.hepsini dikkate alıp en uygun lastiği almalısınız..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 175051, member: 7396"] [b]Ynt: traktör çekici lastiklerinde , yumuşak lastikmi , sert lastikmi çabuk aşınır...[/b] Lastik alırken;önce yaşadığınız yerin iklim koşullarına dikkat edeceksin.Yumşak lastikler yumşak olması için değil soğuk iklimlerde çalışması için imal edilmiştir.sert lastiklerde sıcak bölgelerde.lastikler üretildiği ülkelerin sıcaklık ve yağış karekterlerine göre yapılır.ben antalya yada adana da olsam pirelli takardım.fakat bunula beraber anadolu nun iç kesimlerinde yazlar çok sıcak kışlar çok soğuk geçer.sert lastik takarsanız kışın yanakları çatlar.memnun kalmazsın.Alman lastikleri yumşaktır.Yağmurun çok yağdığı bir devlet olduğu için.dolayısıyla çamurda çok.lastiklerin tırnak araları geniştir ki lastik dönerken çamuru atsın.fulda continental gibi.türkiye iklimine en uygun devlet amerika diyebilirim.lassa amerikan menşelidir.birde lastik alırken traktörün ağırlığını,beygir gücüne kıyasla iz genişliği nasıl.kullandığınız remork iki yada 4 tekerli mi.hepsini dikkate alıp en uygun lastiği almalısınız.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
traktör çekici lastiklerinde , yumuşak lastikmi , sert lastikmi çabuk aşınır...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt