PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2009
Sorular - Sorunlar
traktör çekmek için ufak bi yama isteği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hejjaroni" data-source="post: 240382" data-attributes="member: 10221"><p>arkadaşlar ben ls2009 da traktörle hep ağır şeyler taşıyıp çekiyorum ve çoğunlukla birden fazla römork bağlı oluyor böyle durumlarda bazen tepelere falan </p><p></p><p>çıkarken tek traktör çekmiyor böyle durumlarda vince ve traktöre çekme ve kurtarma modundaki iki aleti takıp çekiyorum ama o da çogu zaman kopuyor </p><p></p><p>birbirinden ve traktör aşağı kayıyor ben kendimce bi iki resim çizdim ama konuya eklemeyi bilmediğimden ekleyemedim bana bu resimleri yamaya çevirebilecek </p><p></p><p>bi arkadaş var mı??? yaparsanız çok makbule geçer ben resimleri bana yardımcı olabilecek arkadaşa bi şekilde yollarım bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama </p><p></p><p>bana öle bişey çok lazım şimdiden teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hejjaroni, post: 240382, member: 10221"] arkadaşlar ben ls2009 da traktörle hep ağır şeyler taşıyıp çekiyorum ve çoğunlukla birden fazla römork bağlı oluyor böyle durumlarda bazen tepelere falan çıkarken tek traktör çekmiyor böyle durumlarda vince ve traktöre çekme ve kurtarma modundaki iki aleti takıp çekiyorum ama o da çogu zaman kopuyor birbirinden ve traktör aşağı kayıyor ben kendimce bi iki resim çizdim ama konuya eklemeyi bilmediğimden ekleyemedim bana bu resimleri yamaya çevirebilecek bi arkadaş var mı??? yaparsanız çok makbule geçer ben resimleri bana yardımcı olabilecek arkadaşa bi şekilde yollarım bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama bana öle bişey çok lazım şimdiden teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2009
Sorular - Sorunlar
traktör çekmek için ufak bi yama isteği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt