PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör değiştirecegim.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Htt4080" data-source="post: 1358815" data-attributes="member: 75399"><p>Küçük traktörün yoksa td 90lar vb kasadakiler işini görmez sadece toprak sürüm uygulamalarında işinize yarar diğer işlerde çok mazot yakar size compact bir traktör lazım. 30 ileri 15 geri şanzıman seçeneği kaliteli alman mühendisliği deutz 4075 çiftçekwr kabinli veya 4080 ideal. Ne 90 ın power shuttlenı nede alasını aratır. Benim bölgem masseyin devleri newhollandın devleri johndeere devleri kullanıyor. İthal traktör deki o ayağının altındaki gazda kuvvetin hiç kesilmemesini istiyorsan DEUTZA bineceksin kardeşim. İkinin 3 üne düşüp tarlada 4lü 13 sabanı götüremeyen yerlilerimiz çok adı yabancı kendi yerli. Ben marka fenomeni değilim kardeşim john deere kullanılan dev dev bir çiftlikte teknikerdi. Ben Hattat traktör satış temsilcisiydim. Babadan doğma çifçilikle uğraşırız massey 240la 80 yılında başlamış dedem bu işe yarım asırdır marka traktörleri kullandık. Deutz dan şaşma. Tavsiye değil deneyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Htt4080, post: 1358815, member: 75399"] Küçük traktörün yoksa td 90lar vb kasadakiler işini görmez sadece toprak sürüm uygulamalarında işinize yarar diğer işlerde çok mazot yakar size compact bir traktör lazım. 30 ileri 15 geri şanzıman seçeneği kaliteli alman mühendisliği deutz 4075 çiftçekwr kabinli veya 4080 ideal. Ne 90 ın power shuttlenı nede alasını aratır. Benim bölgem masseyin devleri newhollandın devleri johndeere devleri kullanıyor. İthal traktör deki o ayağının altındaki gazda kuvvetin hiç kesilmemesini istiyorsan DEUTZA bineceksin kardeşim. İkinin 3 üne düşüp tarlada 4lü 13 sabanı götüremeyen yerlilerimiz çok adı yabancı kendi yerli. Ben marka fenomeni değilim kardeşim john deere kullanılan dev dev bir çiftlikte teknikerdi. Ben Hattat traktör satış temsilcisiydim. Babadan doğma çifçilikle uğraşırız massey 240la 80 yılında başlamış dedem bu işe yarım asırdır marka traktörleri kullandık. Deutz dan şaşma. Tavsiye değil deneyim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör değiştirecegim.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt