PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TRAKTÖR DEĞİŞTİRME
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 573029" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: TRAKTÖR DEĞİŞTİRME</strong></p><p></p><p>o traktörün arızasını söylerken kesin nh dir diyordum bide baktım altta arkadaş sormuş hangi marka diye o da nh demiş zaten başkası olamazki nh adında çin malı traktörler geliyor bırakın iç lastiğin çin malı olmasını adam tramtörü çinde üretiyor sanki buz dolabı üerttiiriyor ....</p><p></p><p> neyse benim kapımdan uzak dursunda kimin dostuysa gitsin onun dostu olsun.yok efendim çiftçi dostuymuş hangi firma karından başka bir amaç güdermiş gelsin .....kazıkçılkta tamam bizim dostumuz olabilirler ama yılandan dost olmaz..... hepsi de aynı bair övmeyin çiftçi dostu olduklarını mecburitten kullanıyoz diyin bir şeyler diyin ama yok ben nh kullanıyorum nh çiftçi dostu yok ben mf kullanıyorum mf çiftçi dostu filan demyin gidin kasalarına bakın bakalım dosmuymuşlar görürsünüz sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 573029, member: 28829"] [b]Ynt: TRAKTÖR DEĞİŞTİRME[/b] o traktörün arızasını söylerken kesin nh dir diyordum bide baktım altta arkadaş sormuş hangi marka diye o da nh demiş zaten başkası olamazki nh adında çin malı traktörler geliyor bırakın iç lastiğin çin malı olmasını adam tramtörü çinde üretiyor sanki buz dolabı üerttiiriyor .... neyse benim kapımdan uzak dursunda kimin dostuysa gitsin onun dostu olsun.yok efendim çiftçi dostuymuş hangi firma karından başka bir amaç güdermiş gelsin .....kazıkçılkta tamam bizim dostumuz olabilirler ama yılandan dost olmaz..... hepsi de aynı bair övmeyin çiftçi dostu olduklarını mecburitten kullanıyoz diyin bir şeyler diyin ama yok ben nh kullanıyorum nh çiftçi dostu yok ben mf kullanıyorum mf çiftçi dostu filan demyin gidin kasalarına bakın bakalım dosmuymuşlar görürsünüz sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TRAKTÖR DEĞİŞTİRME
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt