PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktör&ekipman itirafları.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="horasanlioglu" data-source="post: 896612" data-attributes="member: 2689"><p><strong>Ynt: traktör&ekipman itirafları.</strong></p><p></p><p>2006 model sıfır aldığımız erkunt nimet 70 geldiği gün bismillah demeden el gazının telini sıyırdı. ışık düğmesi hiç temel almadı. kaputla gövde arsındaki fitilin görevi neydi anlayamadım.kaputu karşılamıyordu. sinyal kolu sık sık bozulurdu. kuyruk mili keçesini 2 kez bozdu. standart arıza vites kollarının kırılması. hidrolik ayarı yapmak için kolların altındaki muslukları kurcaladım oda ne.direksiyon dönmüyor. birdaha hiçbir zaman ilk günki haline gelmedi.kışın ilk çalıştırınca direksiyonu çevirmek için baya kol kası yaptım. ne hikmetse garantisi bitince kaputun boyası soldu. arka kovan boyasını atıyordu garantiden boyattırmıştık. subat 2011 de sattık kurtulduk. yalnız tek rakibim erkunt dedirtmiştir arkadaşlara. suan 1966 model 165 var onunda frenleri kapıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="horasanlioglu, post: 896612, member: 2689"] [b]Ynt: traktör&ekipman itirafları.[/b] 2006 model sıfır aldığımız erkunt nimet 70 geldiği gün bismillah demeden el gazının telini sıyırdı. ışık düğmesi hiç temel almadı. kaputla gövde arsındaki fitilin görevi neydi anlayamadım.kaputu karşılamıyordu. sinyal kolu sık sık bozulurdu. kuyruk mili keçesini 2 kez bozdu. standart arıza vites kollarının kırılması. hidrolik ayarı yapmak için kolların altındaki muslukları kurcaladım oda ne.direksiyon dönmüyor. birdaha hiçbir zaman ilk günki haline gelmedi.kışın ilk çalıştırınca direksiyonu çevirmek için baya kol kası yaptım. ne hikmetse garantisi bitince kaputun boyası soldu. arka kovan boyasını atıyordu garantiden boyattırmıştık. subat 2011 de sattık kurtulduk. yalnız tek rakibim erkunt dedirtmiştir arkadaşlara. suan 1966 model 165 var onunda frenleri kapıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktör&ekipman itirafları.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt